Strandhusevej 4, 7130 Juelsminde

114 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

JUELSMINDE


Velholdt, hyggelig og charmerende murermester kun 200 meter fra vandet

Velkommen til Strandhusevej 4 i Juelsminde - en murermestervilla fra 1936, der fremstår lys, indbydende og charmerende. Med en beliggenhed kun 200 meter fra vandet og gåafstand til både indkøb, byen og havnen, er dette hus det perfekte sted at kalde hjem.

Huset er blevet efterisoleret under gulve, på loftet, i skunkene og i hulmuren, hvilket giver en god energieffektivitet. Det originale Juelsminde Tegl tag er også blevet understrøget og vedligeholdt, hvilket giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Der er også lagt nyere ståltag på tilbygningen og garagen. 

Indretning:
Stueplan byder på to stuer en suite, med afhøvlede plankegulve og højt til loftet, som skaber en rummelig og luftig følelse. Det lækre lyse køkken fungerer som samtalekøkken, med en køkken-ø som er perfekt til at underholde venner og familie.
Stueplan byder også på gæsteentre, gæstetoilet samt en praktisk baggang med god plads til opbevaring af sko og overtøj. Det store badeværelse har gulvvarme, en stor bruseniche og vaskefaciliteter, der gør det til det perfekte sted at slappe af efter en lang dag.

1 salen rummer 2 store og lyse værelser igen med de flotte plankegulve og indbyggede skabe i forældresoveværelset. Hertil en hyggelig repos, der er et perfekt spot som læsehjørne. 

Der sat filt på lofter indvendig for et mere moderne look. Boligen opvarmes pt. med oliefyr, men er tilmeldt Juelsminde Fjernvarme. 

Alt i alt er Strandhusevej 4 et fantastisk sted at kalde hjem. Huset er perfekt til både den enlige, den lille familie, seniorer og par, der søger en lys og rummelig bolig med en fantastisk beliggenhed. Book en fremvisning i dag og se det selv!

Bo midt i din fritid:
Juelsminde ”Mini-Skagen” er kendetegnet ved den maritime havn, de børnevenlige strande og den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og attraktioner. Byen danner desuden rammen om den populære Havnefest samt et rigt og aktivt foreningsliv.

Via stisystemer ledes man til skole, vuggestuer, børnehaver og 2 idrætshaller med fitnesscenter og idrætsfaciliteter til alle aldre.

Med den nyetablerede Juelsminde Naturlegepark er Juelsminde igen på landkortet og er med til at generere endnu mere liv i Juelsminde hele året rundt.  

Juelsminde ligger meget naturskønt, og hvad enten du er til lystfiskeri, MTB, løbeture, golf, paddel, tennis eller en flot gåtur i skoven eller langs vandet, så har byen det hele OG der er kun 25 min kørsel til motorvejen.

En super hyggelig og indbydende bolig, der ligger med kort afstand til alt.

Kontakt home Juelsminde på tlf. 7370 7130 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.
4Antal rum
1936Byggeår
2Antal toiletter
528 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.357 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,706 / 6.925 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130