Stormly 44, Hareskov, 3500 Værløse

115 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Hareskovby - godt beliggende 1 plans villa med hyggelig overdækket terrasse og lukket have.


Boligen er indrettet rigtig godt med 3 soveværelser og stort åbent alrum og stue.

I Hareskovby findes denne velbeliggende etplansvilla med forskudte niveauer, beliggende på en fredelig villavej i rolige omgivelser.
Villaen er velindrettet med adgang til en charmerende, overdækket sydvestvendt træterrasse fra stue/køkken-alrummet. Haven er ugeneret, indhegnet og ligger i naturlig forlængelse af terrasse
Boligen er yderst velholdt og løbende renoveret med et nyt bryggers og badeværelse samt smukke plankegulve. På trods af villaens størrelse udnyttes pladsen optimalt med en god planløsning, hvor værelser, bad og bryggers ligger i den ene del af huset, mens det store køkken/alrum og stuen ligger i det lavere niveau med direkte adgang til den overdækkede terrasse.
Ved indgangen bydes man velkommen i en lys entre, der fører til det moderne badeværelse med bruseniche og det rummelige bryggers med rigelig skabsplads og egen indgang. Boligen rummer desuden 3 gode soveværelser. Et par trin oppe fra entreen finder man det åbne, rummelige opholdsområde med stue, spisestue og køkken. Køkkenet er veludstyret med masser af skabsplads og nyder godt af naturligt lysindfald fra de mange vinduespartier samt en hyggelig brændeovn.
Muligheden for udvidelse er til stede, hvis behovet for mere plads skulle opstå. Ejendommen omfatter desuden en dobbelt carport og et større skur til opbevaring.
Hareskovby er et attraktivt område for naturelskere med Hareskoven lige i nærheden, hvor man kan nyde naturen på cykel-, løbe- eller gåture. Der er blot få minutters gang til Hareskov Station og indkøbsmuligheder. Hareskov Skole rangerer blandt landets bedste og er inden for gå- eller cykelafstand for børnene.
4Antal rum
1960Byggeår
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.792 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,459 / 27.682 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Jensen
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

nijen@home.dk

44 48 48 66

44 48 48 66