Velkommen hos home Værløse

Din lokale ejendomsmægler

Vil du sikre dig et godt, trygt og sikkert salg? Så skal du vælge home Værløse.

home Værløse er en veletableret ejendomsmæglerforretning som blev etableret i 1971 og har en kraftig forankring i byen og lokalsamfundet samt en afdeling i Farum.

Hos home Værløse får du et dynamisk og erfarent team med kompetente og dygtige ejendomsmæglere som alle har et solidt kendskab til lokalområdet. Vi tager hånd om dit boligsalg fra start til slut og gennem alle bolighandlens faser vil du opleve et team der er hårdtarbejdende, målrette og fokuseret på dig og salget af din bolig.

Vi formidler køb og salg af alle typer ejendomme, landejendomme, villaer, rækkehuse og lejligheder samt projektsalg i hele vores området fra Hareskovby til Kirke Værløse.

Vi arbejder med ejendomme i alle prisklasser og indsatsen fra vores side er den samme, hvad enten det drejer sig om salget af en mindre ejerlejlighed eller en større liebhavervilla.

Vi ser frem til at høre fra dig hvis du overvejer at sælge din nuværende bolig, måske har I brug for mindre eller mere plads. Behovene ændrer sig jo løbende og vi vil naturligvis også hjælpe jer i processen med at finde jeres nye bolig.

Uanset hvad så er vi der for dig og din familie og vi glæder os til at høre fra jer, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.
I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi også home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere som udelukkende varetager og beskæftiger sig med rådgivning af boligkøb.

Har du lyst til at få en uforpligtende snak med os, så tøv endelig ikke med at ringe, maile eller med at kigge forbi forretningen. Vi guider og rådgiver dig, hvad enten du går i købs- eller i salgstanker.

Mød os hos home Værløse

Thomas Lausen

Franchisetager

Connie Jensen

Regnskabschef

Ernst Sørensen

Erhvervsmægler MDE

Nicolai Jensen

Ejendomsmægler, MDE

Anne Degn

Sagskoordinator

Kasper Flindt

Fotograf og medie ansvarlig

Thomas Lausen

Connie Jensen

Ernst Sørensen

Nicolai Jensen

Anne Degn

Kasper Flindt

Åbningstider

Praktisk information