Stentoften 8, 8850 Bjerringbro

149 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Flot velholdt vinkelvilla fra 1997 på fin velanlagt grund


Fuldmuret kvalitetsvilla med træ-/aluvinduer og gulvvarme overalt.

På en højt beliggende grund med en fin udsigt, i roligt og børnevenligt kvarter, ligger denne skønne fuldmurede vinkelvilla fra 1997 i røde sten og med rødt tagstenstag med afvalmede gavle.

Villaen ligger på en super velanlagt grund på 786 m2, hvor flisebelægningen omkring boligen skaber et behageligt miljø. En lukket sydvendt terrasse og veludført flisebelægning ved indgangspartiet og ved indkørsel/carport fuldender udendørsområdet.

Boligen, på 149 m2, byder på yderligere 44 m2 integreret dobbeltcarport med et isoleret udhus, der kan anvendes til forskellige formål og har fjernvarmeinstallation. Derudover findes et træbeklædt redskabsrum på ca. 8 m2 i haven.

Indenfor præsenterer hjemmet sig med en imødekommende entré med klinkergulv, klinkebelagt bryggers hvidt inventar med arbejdsbord med vask/skabe, klinkebelagt viktualierum med skabe/bord, værelse/kontor, soveværelse med skydelågeskabe og adgang til stort lækkert badeværelse i lyse fliser og med brus/hjørnebadekar, væghængt toilet, hvidt bordarrangement og loftspots, pragtfuldt køkken/alrum på 26 m2 med velindrettet arbejdsområde med spots og fint inventar i lud ask fra Svane og med massiv mørk træbordplade og dejligt spiseområde med udgang til skøn syd-vendt terrasse og med dobbelt fransk dør til 37 m2 stue med smukt egeplanke-gulv og udgang til terrasse. Terrassen er lukket af læmurer med indbygget belysning. Endvidere 1 værelse med skabe samt badeværelse med brus og hvidt bordarrangement.

I 2022 blev fjernvarme installeret i villaen, og der er gulvvarme i alle rum. Vinduerne er hvide træ-/aluvinduer fra Valfac, og de solide indgangsdøre er udført i teaktræ. Indvendigt præsenterer boligen sig i lyse farver med hvide døre, hvidbehandlede rustiklofter, hvide vandskurede vægge samt lyse gulvbelægninger.

Alt i alt en rigtig dejlig villa, der fremstår tidssvarende og velholdt i en solid håndværksmæssig kvalitet..
4Antal rum
1997Byggeår
2Antal toiletter
786 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.767 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,941 / 8.709 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844