Velkommen hos home Bjerringbro

Din lokale ejendomsmægler

home i Bjerringbro er en boligforretning med veluddannede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen. Vores forretning har eksisteret 30 år i området, og vi har på den baggrund et solidt kendskab til lokalområdet. Forretningens to indehavere Peter Stouby Mortensen og Flemming Jensen er begge bosat i lokalområdet. De har på den baggrund et stort lokalt netværk og ligeledes en stor berøringsflade.

home Bjerringbro er medlem af home-kæden, som har et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke markedsføringsprodukter, såsom home Online Markedsføring og BoligVideo. Foruden vores landsdækkende tiltag, er vi hos home Bjerringbro naturligvis specialister i lokalområdet, hvor vi har markedets største salg af boliger og derfor er førende inden for lokalt boligsalg.

Vi tilbyder ligeledes en markant lokal markedsføring, med annoncer i flere lokale aviser, for på den måde at synliggøre vores mange spændende boliger og ikke mindst vores forretning.

Vi har altid spændende boliger i Bjerringbro, Rødkærsbro, Ans og Ulstrup og oplandsbyerne Sahl, Mammen, Bjerring, Tange, Gullev, Gerning, Hjermind m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores home forretning.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere.

Uanset om du ønsker at købe eller sælge, så står vi klar til at rådgive dig på bedste vis. Kontakt os i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Mød os hos home Bjerringbro

Flemming Jensen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

Peter Stouby Mortensen

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

Kasper Koornneef

Ejendomsmægler, MDE

Lars Petersen

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

Ida Kristiane Andersen

Sags-/Marketingkoordinator

Janni Damgaard

Sags-/Marketingskoordinator

Ann Vestergaard Frederiksen

Sagskoordinator

Joachim Knudsen

Ejendomsmægler, MDE

Åbningstider

Praktisk information