Velkommen hos home Bjerringbro

Din lokale ejendomsmægler

home i Bjerringbro er en boligforretning med veluddannede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen. Vores forretning har eksisteret 30 år i området, og vi har på den baggrund et solidt kendskab til lokalområdet. Forretningens to indehavere Peter Stouby Mortensen og Flemming Jensen er begge bosat i lokalområdet. De har på den baggrund et stort lokalt netværk og ligeledes en stor berøringsflade.

home Bjerringbro er medlem af home-kæden, som har et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke markedsføringsprodukter, såsom home Online Markedsføring og BoligVideo. Foruden vores landsdækkende tiltag, er vi hos home Bjerringbro naturligvis specialister i lokalområdet, hvor vi har markedets største salg af boliger og derfor er førende inden for lokalt boligsalg.

Vi tilbyder ligeledes en markant lokal markedsføring, med annoncer i flere lokale aviser, for på den måde at synliggøre vores mange spændende boliger og ikke mindst vores forretning.

Vi har altid spændende boliger i Bjerringbro, Rødkærsbro, Ans og Ulstrup og oplandsbyerne Sahl, Mammen, Bjerring, Tange, Gullev, Gerning, Hjermind m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores home forretning.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere.

Uanset om du ønsker at købe eller sælge, så står vi klar til at rådgive dig på bedste vis. Kontakt os i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Mød os hos home Bjerringbro

Flemming Jensen

Ejendomsmægler og valuar, MDE, indehaver

Peter Stouby Mortensen

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

Joachim Knudsen

Ejendomsmægler, MDE

Kasper Koornneef

Ejendomsmægler, MDE

Lars Petersen

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

Rasmus Guldhammer Schmidt

Salg & Vurdering

Ida Kristiane Andersen

Sags-/Marketingkoordinator

Janni Damgaard

Sags-/Marketingskoordinator

Ann Vestergaard Frederiksen

Sagskoordinator

Pia Havbro

Køberrådgiver

Flemming Jensen

Peter Stouby Mortensen

Joachim Knudsen

Kasper Koornneef

Lars Petersen

Rasmus Guldhammer Schmidt

Ida Kristiane Andersen

Janni Damgaard

Ann Vestergaard Frederiksen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information