Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 10.00-15.00

Stenstrup Byvej 18, Stenstrup, 9500 Hobro

234 m2 villa

Kontant 3.645.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 10.00-15.00

Stenstrup Byvej 18


Indflytningsklar villa med idyllisk beliggenhed

Drømmer du om et hjem, som føles som et fristed i naturen og hvor du kan færdes fuldkommen ugeneret - så bør du kigge nærmere på Stenstrup Byvej 18. Villaen er løbende renoveret, så I får glæde af et lyst og indretningsvenligt hjem med en særdeles idyllisk beliggenhed. Ejendommen drager virkelig fordel af en helt fantastisk udsigt over eng, Lundbæk bæk og grønne marker. 
Det er svært ikke at blive imponeret når man ankommer til ejendommen - her ses det tydeligt hvor pænt og vedligeholdt ejendommen står. I 2010 er der lavet en flot og harmonisk tilbygning med stenfacade til den oprindelige vandskurede villa, så villaen i dag rummer 234 boligkvadratmeter. I 2015 er garagen opført i netop samme stil med stenfacade, hvilken giver en flot og afbalanceret sammenhæng mellem bolig og garage. 
Til hverdag vil I benytte baggangen/bryggerset, hvor der er plads til at overtøjet kan hænge. Her finder I også det ene badeværelse, som er indrettet med bruseniche og gulvvarme. Få skridt fra bryggerset bringer jer til entréen, hvor gæsterne kan bydes velkommen. Her finder I også trappeopgangen til 1 salen. I køkken-alrummet ses et flot Vordingborg-køkken fra 2015. Her bliver I også beriget af den skønne natur, da udsigten fra køkkenet er helt fantastisk. På begge sider af køkken/alrummet finder i de dejligste terrasseområder. Den ene terrasse, vender mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes til lyden af fugle som kvidre. Grillaftenerne i familie og venners nærvær kan nydes på terrassen mod vest sammen med udsigten til det åbne landskab. 
Dagligstuen er også et utrolig skønt opholdsrum, hvor brændeovnen beriger stemningen i aftentimerne.
1 salen er indrettet med stort repos, hvor der er god plads til at indrette med kontorplads eller måske et multirum. Ydermere får I et stort soveværelse med walk-in og panoramaudsigt, 2 indretningsvenlige værelser og et dejlig stort badeværelse med bruseniche og fritstående badekar. 
Garagen er en hver mands drøm - her får I en dobbelt garage med el-porte, fyrrum, tilhørende hobbyrum samt yderst brugbart loftrum til opbevaring. Bag garagen finder i en overdækning til trailer, cykler, havemøbler eller lignende.  Det er værd at fremhæve, at der i boligen er genvex-anlæg og centralstøvsuger, som er installeret i garagen, så det ikke larmer i huset. 

Rostrup by ligger kun 3 km fra ejendommen, hvor i finder børnepasning samt indkøb. Kun 5 km fra ejendommen ligger Arden by, hvor i finder togstation, fritidsaktiviteter og flere handlemuligheder. Skolebussen kører til Arden og den samler børnene op for enden af vejen. Arden skole går fra 0-10  klasse og har tilknyttet SFO. 
Grunden er smukt omkranset af store træer og foruden de allerede nævnte terrasser, finder I en skøn aftenterrasse samt en hyggelig bålplads. En ejendom som denne skal opleves!
4Antal rum
2010Ombygget
2Antal toiletter
2841 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.340 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,010 / 16.630 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00