Stenosgade 6, 5230 Odense M

174 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

Fantastisk arkitekttegnet villa i Hunderupkvarteret med unik beliggenhed


En ener for området med skøn ugeneret grund.

home Hunderup har nu fornøjelsen at udbyde en absolut ener for området. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Stenosgade 6.
 
Her er tale om en imponerende arkitekttegnet villa i Hunderupkvarteret, perfekt og ugeneret placeret på den 1535 kvm. dejlige grund med flere indbydende terrasser. 

Denne ener i området ligger tæt på de rekreative områder ved skoven, skovsøen og Odense Å´s stisystem. 
Boligarealet andrager ikke mindre en 174 kvm, som fordeler sig på stueplan og en forskudt etage. Herudover er der en en skøn underetage der ligger delvis parterre med grunden som gør den ekstra lys og indbydende. 

Man bydes velkommen i den flotte entre, herfra er der bl.a adgang til det flotte køkken i lyse elementer,  i hele køkken/alrummet, køkkenet åbner op til et dejligt klinkebelagt alrum med brændeovn, loft til kip med ovenlys og med udgang til en terrasse. Fra køkkenet er der franske døre til en dejlig stor og lys opholdsstue med loft til kip, flotte blanke indervægge og med en forsænket pejsestue. Pejsestuen indbyder til mange hyggelige timer og tilføjer karakter til boligen.
Den forskudte etage byder på to gode og lyse værelser, et flot badeværelse med brus. Herudover er der et dejligt soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse med kar. Underetagen på 67 kvm  imponerer med et tidligere pool område som i dag er omdannet til et behageligt kontor og "gæsteværelse", samt bruserum, depotrum og selvfølgelig et flot bryggers med indgang fra haven.
Udenfor fuldender et velanlagt haveanlæg, flere solrige terrasser, en stor carport og et dejligt udhus på 37 kvm denne fantastiske villa.

Denne villa skal ses - ring i dag for aftale, tlf. 66 144233

home Hunderup.  

5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
1535 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.711 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,681 / 38.866 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

66144233

66144233