Stavensbølgade 18, 6440 Augustenborg

296 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Spændende byejendom med flot udsigt direkte ned til Lillehav


Mulighed for én stor bolig eller to separate lejligheder

Denne smukke og karakterfulde ejendom i hjertet af Augustenborg ligger på et skrånende, sydvendt grundstykke direkte ned til Lillehav. Fra grunden er der egen låge til Lillehavstien, som er en del af Augustenborgstien, så I får suveræne betingelser for at nyde naturen i det daglige. I kan også glæde jer over en eminent udsigt over de grønne og fredfyldte omgivelser omkring Lillehav, som er del af fredet vildtreservat.
Ejendommen er opført i tre etager og er lige nu opdelt i to lejligheder. Den ene består af stueplan og underetage, og den anden er placeret på førstesalen. Herudover får I et stort uudnyttet loftsrum. Mulighederne er mange. I kan vælge at bevare boligenhederne adskilt, hvis I eksempelvis vil udleje eller bo flere generationer under samme tag. I kan også vælge at søge om at slå de to boligenheder sammen til en stor, sammenhængende bolig med plads til den helt store familie.
Ejendommen er opført i 1904 og emmer af sjæl og atmosfære. Fine facadedetaljer understøtter det herskabelige førstehåndsindtryk, og bag ejendommen sætter den unikke have og det smukke trappeforløb en romantisk ramme om udendørslivet. Prikken over i’et sættes af de dejlige terrasser, hvor udsigten kan nydes i fulde drag.
Dette er med andre ord en ejendom af de sjældne, hvor fine originale detaljer og eksklusiv beliggenhed går hånd i hånd. Og løbende opdateringer gør, at I får masser af moderne boligkomfort med i købet. Ejendommen blev gennemrenoveret i 1999 og er efterfølgende løbende vedligeholdt – blandt andet er der kommet nyt tag i 2013.
Man bydes velkommen i en entré med trappe til lejligheden på førstesal og indgang til boligen i stueplan/underetage. Vi starter rundvisningen i stueplan, hvor en fordelingsgang med gæstetoilet leder videre til henholdsvis køkken-alrum og stue. Køkkenet er indrettet med hvide elementer og profilerede fronter, der tilfører et charmerende, romantisk strejf. Den særlige atmosfære understøttes af kogesektionen med gasblus, der er indrettet i den gamle kogeniche. Hjemmets kok får god arbejdsplads, og der er plads til spisebord i det tilstødende alrum.
Stuen er rummelig og meget lys. De høje paneler bidrager med klassisk elegance, og den tilstødende sydvendte karnap er et fantastisk sted at sidde og nyde udsigten over vandet og de grønne omgivelser. Herfra er der desuden udgang til en dejlig terrasse.
Underetagen er registreret som bolig og ligger på grund af grundens hældning meget højt. Lysindfaldet er af samme grund glimrende, og der venter jer masser af boligkomfort. Etagen indeholder stue med direkte udgang mod syd, soveværelse med stort walk in-closet, badeværelse samt bryggers med god opbevaring. På det store terrassemiljø med adgang fra stuen er den frodige beplantning med til at sætte en helt særlig stemning, og her kan solen og de fredelige omgivelser nydes i fulde drag.
På ejendommens førstesal finder I et tosidet køkken i direkte forbindelse med entreen. Herfra er der forbindelse til to stuer en suite med godt lysindfald fra de sydvendte vinduespartier. En altan bidrager til oplevelsen af lys og luft – og det burde være overflødigt at sige, at udsigten heroppefra er helt suveræn. På etagen finder I desuden et soveværelse med indbygget skab samt et badeværelse.
Beliggenheden giver jer let adgang til alt, hvad I skal bruge i hverdagen – det gælder både skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, lægehus og supermarkeder. Der er også gode busforbindelser til Sønderborg med busstoppested lige udenfor. Den kulturinteresserede kan glæde sig over den korte afstand til Augustania kunstpark og ”KunstPunkt” i det gamle posthus – og golfspilleren kan udleve passionen i Alssund Golfklub, som ligger få kilometer væk. Herudover skal vi naturligvis fremhæve de dejlige omgivelser ved Lillehav. Direkte fra haven kan I tage turen langs Augustenborg Fjords vandspejl til Augustenborg Slotspark og det betagende barokslot Augustenborg Slot. Endelig skal det nævnes, at der er let forbindelse til A8 mod Sønderborg og Fynshav.
Lyder det alt sammen som noget for jer? Kontakt home og bestil en fremvisning allerede i dag.

5Antal rum
1999Ombygget
3Antal toiletter
449 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.524 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,062 / 15.946 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Merete Lund Brock
home Sønderborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

melb@home.dk

74426575

74426575