Søvang Alle 7A, 2770 Kastrup

178 m2 villa

Kontant 6.500.000 kr.

332 etagemeter!Hjertelig velkommen til denne spændende ejendom i smørhullet mellem Kastrup Metrostation og Strandpark. Det er en villa, som består af hele tre lejligheder, hvoraf den ene er et erhverv (178 m2. som ikke er taget med i boligarealet). De 178 m2. erhverv kan sandsynligvis laves om til en beboelseslejlighed.

Listen med muligheder er alenlang, og det er en fremragende investeringsmulighed både for investoren, for den erhvervsdrivende og for kammeraterne og familiens generationer eller søskende, der drømmer om at bo tæt på hinanden. Det er også en ejendom, hvor ærmerne skal smøges op, men hvor potentialet er kæmpestort.

Huset består af stueplan, første- og andensal samt en lille kælder, hvor det naturligvis er erhvervet, der ligger ud til gaden. Her vil maling af facade, vindues- og dørrammer få jer langt, mens de indre arealer giver lige så mange muligheder som selve boligkvadratmeterne. Hvorom alting er, har I et lyst og rummeligt erhverv i vente.

De hjemlige rammer byder på store stuer, badeværelse, toilet og vaskefaciliteter samt en skøn rumfølelse øverst oppe med loft til kip og fritlagte bjælker. Det er oplagt at kigge ind i mulighederne for enten at etablere køkken og bad på andensalen – eller at gå i den helt anden retning og sammenlægge etagerne til én stor bolig. Til det byder vi gerne på en snak før, under eller efter en fremvisning.

Søvang Allé er en forholdsvis rolig gade, og alligevel er der et leben uden lige lige om hjørnet. Først og fremmest har I metrostationen bare 150 m væk og Amager Strandvej 300 meter mod øst. 

avne- og strandstemningen er altså bare en lille tur herfra, hvor både Den Blå Planet, Kastrup Strandpark og Søbad, Femøren og videre Amager Strandpark byder sig på. Også lufthavnen ligger nærved, og samtidig tager det ikke mere end 14 min. at komme til Kongens Nytorv.

Kontakt os for en fremvisning! 
8Antal rum
1933Byggeår
2Antal toiletter
471 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.758 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,074 / 30.300 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Holm Hansen
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Salg og Vurdering

mohan@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00