Søndre Landevej 22, 6400 Sønderborg

119 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Flot renoveret byvilla med hyggelig gårdhave og  ophøjet sydterasse med  dejligt frit kig


Let adgang til skov, strand og bymidte

Der venter jer både klassisk charme og flotte renoverede rum i denne elegante villa centralt i Sønderborg, som vi nu har fornøjelsen at udbyde til salg. Villaen er opført i 1936 og byder på 119 m2 bolig fordelt på stueplan og førstesal samt en god kælder på 67 m2 med egen indgang og gode disponible rum. Hertil kommer en udestue på førstesalen. En nydelig forhave bidrager til det præsentable førstehåndsindtryk, og bag huset er der en hyggelig gårdhave, hvor udelivet kan nydes helt ugeneret. I får også en dejlig sydvendt terrasse med masser af sol og fin udsigt over hustage og trækroner. Endelig skal det bemærkes, at der medfølger carport. 


Ejendommen er blevet løbende vedligeholdt og fremstår pæn og indbydende. Stueplan er for ganske nylig blevet gennemrenoveret med blandt andet nye gulv/renoverede trægulve, nye lofter og nyt køkken samt nyt el. Væggene er blevet ordnet, radiatorer skiftet, og der er etableret brændeovn og et helt nyt toilet. På førstesalen er badeværelset blevet moderniseret, og vinduer på førstesalen og i kælderen er blevet skiftet, så der nu er nyere vinduer overalt. 


Villaen er opført i røde sten med afvalmet tag og høj sokkel. De velplacerede vinduespartier sørger for godt lysindfald til boligen, og på førstesalen er der etableret en udestue, hvor udsigten bringes godt i spil. Indenfor i boligen er der en behagelig atmosfære med mange fine detaljer, som tilfører sjæl og karakter. I stueplan er der køkken og stue, mens der er to værelser på førstesalen og gode disponible rum i kælderen, som byder på masser af anvendelsesmuligheder. Hertil kommer de skønne uderum, som virkelig tilføjer herlighedsværdi til ejendommen. 


Man bydes velkommen i en rummelig entré med trappe til førstesal og kælder og adgang til et gæstetoilet. Herfra er der forbindelse til opholdsstuen, der har brændeovn i hjørnet og et rigtigt godt indfaldslys. Rummets vinkel sørger for en naturlig opdeling i forskellige ”afdelinger” med gode og varierede indretningsmuligheder. 

I direkte forlængelse af stuen ligger køkkenet, som er fra Multi-Living med gråbrune fronter og alt i hvidevarer. Her skal særligt bemærkes, at der er direkte udgang til sydvendt terrasse, som er et oplagt sted at servere maden ude under åben himmel. 

På førstesalen finder I to gode værelser og et badeværelse. Fra begge værelser er der udgang til udestuen – endnu en unik detalje ved denne villa. Udestuen har dejlig morgensol og kig til masser af himmel. 

Kælderen har vaskerum, viktualierum og vinrum samt en række disponible rum med mange spændende anvendelsesmuligheder. Bemærk også, at der er direkte indgang fra carporten, hvilket er en stor kvalitet på regnvejrsdage. Et af de disponible rum i kælderen er et tidligere toilet, som nemt kan genetableres.

Beliggenheden er central og giver jer let adgang til alt det bedste ved Sønderborg – byliv, skov, strand og maritime omgivelser kan alt sammen nås til fods eller på en kort cykeltur. Der er idrætsfaciliteter, skole og børneinstitutioner og gode indkøbsmuligheder i nærområdet, og I får ligeledes let adgang til både tennisbaner, strandpromenade og badeanstalt. Takket være den bynære beliggenhed kan I tilbagelægge turen til centrums hyggelige handelsgader og spisesteder til fods. Endelig skal det fremhæves, at der er gåafstand til Sønderskov, hvor I kan se frem til skønne naturoplevelser under trækronerne.
Er I blevet nysgerrige efter at høre mere? Kontakt home og book en fremvisning allerede i dag.

3Antal rum
1936Byggeår
2Antal toiletter
348 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.197 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,813 / 7.797 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Merete Lund Brock
home Sønderborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

melb@home.dk

74426575

74426575