Søndergade 9, Onsbjerg, 8305 Samsø

76 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Samsø - Onsbjerg


Hyggelig bindingsværksejendom med unik gårdmiljø

Hyggelig bindingsværksejendom i Onsbjerg – denne bolig rummer et helt unikt uderum for dem der sætter pris på hygge og udeliv.
Holder du af landsbyidyl og planløsninger med øje for ejendommens sjæl og historie?
Så er her måske det helt rigtige til dig!
De store overdækkede arealer giver mulighed for krea-værksted eller blot familiehygge det meste af året – der er endda mulighed for en lur i den dertil indrettede hems i det overdækket areal,
Alt i alt en bolig der appellerer til familien der ikke er i markedet for den helt almindelige bolig men derimod en bolig med kant.
Ejendommen er beliggende kun få km fra Samsøs største by Tranebjerg, hvor du finder velfungerende idrætsliv, skoler, butikker, dagligvareindkøb mv. og endvidere i kort afstand fra/til færgen til Sjælland.
Kommer du med færge fra Jylland, kan du nå frem til ejendommen på omkring 5 minutter i bil. Færgen til/fra Kalundborg på Sjælland kan nås efter ca. 11-12 minutters bilkørsel.
Denne hyggelige bindingsværksvilla er respektfuldt istandsat og er indrettet med dejlig klinkebelagt stue med brændeovn, der kan supplere luft til luft-varmepumpen, som er villaens primære varmekilde. Der er forberedt til vandbåren gulvvarme i de 2 rum med klinkegulve, såfremt man ændrer varmekilden til luft til vand varmepumpe.
Villaen rummer endvidere 3 værelser og badeværelse med brus, samt vaskesøjle med tumbler i forrummet til badeværelset.
Køkkenet er på fin vis etableret i udhuset og har udgang til dejlig træterrasse. Mellem udhuset og hovedbygningen er en ældre bygning udnyttet som overdækning for stor stenbelagt gårdhave.
Ejendommen kan frit benyttes til helårs- eller fritidsbeboelse efter eget ønske.
Få en forsmag på vores dejlige ø ved at læse mere på www.samsoe.dk
4Antal rum
1902Byggeår
403 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.116 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,961 / 3.920 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022