Ny pris

Sølystvej 11, 4450 Jyderup

206 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Jyderup


Stor bolig med fantastisk beliggenhed til Skarresø

Velkommen til Sølystvej 11 i Jyderup - En fantastisk placering ved Skarresøen hvor du kan nyde en betagende udsigt og en følelse af ro og harmoni hver dag. 

206 boligkvadratmeter og yderligere 67 kvadratmeter kælder, giver dig masser af plads til at skabe dit drømmehjem og rumme en stor familie eller eventuelt skabe separate områder til forskellige behov.
Indvendigt vil du blive mødt af en rummelig og velindrettet bolig med flere værelser og opholdsområder, der giver masser af plads til at udfolde sig.

Fra entreen har du adgang til den rummelige spisestue, hvor der er plads til at samle hele familien, herfra har du nem adgang til den overdækkede terrasse fra spisestuen.
I stueetagen finder du 2 gode værelser, et lyst badeværelse, og en dejligt stor og lys stue, som giver dig mulighed for at nyde udsigten omkring Skarresø.
Køkkenet finder du centralt i stueetagen, og du har mulighed for at inddrage det endnu mere i et åbent miljø. Det er det perfekte sted at bruge masser af hyggelige stunder, samtidig med at du kan nyde den smukke udsigt over søen.

Kælderen på 67 kvadratmeter tilbyder ekstra plads og potentiale til forskellige formål. Det kan bruges som et hobbyområde, et motionsrum, et hjemmekontor eller endda som ekstra opbevaringsplads efter behov.

På 1. salen får du ligeledes 3 gode værelser, samt endnu et badeværelse. På 1. sal har du udgang til solrig terrasse.

Fra 1. salen har du adgang til 2. sal som har loft til kip, hvor 2 disponible rum kan indrettes til mange gode formål.

Beliggenheden i Jyderup tilbyder også nem adgang til lokale faciliteter, herunder indkøbsmuligheder, restauranter og offentlig transport.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.
12Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
610 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.775 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,708 / 6.942 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59