Slotsvej 24, Karlby, 8543 Hornslet

197 m2 villa

Kontant 1.299.000 kr.

Velholdt storvilla med nyere solcelleanlæg


Karlby - Hornslet

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne villa beliggende i Karlby, Hornslet. Ejendommen er fra 1952, og ligger på en 1.331 m2 stor grund. 
Boligarealet er 197 m2, og dertil byder boligen også på en stor kælder med flere rum, samt indbygget garage og hobbyrum. Dertil følger der også en have med to private terrasser. 

Derudover har boligen et nyere solcelleanlæg, som bidrager rigtig godt til elregningen. 

Ejendommen byder på en god planløsning for familien, der har brug for plads. Man bliver budt velkommen i den store praktiske entré, hvor der er masser af plads til at hænge overtøjet og stille skoene.

Videre træder man ind i det rummelige køkken, som fremstår funktionelt med en lille ø, med bordplade og skabsplads. Her er der plads til familien kan lave mad sammen. I forlængelse af køkkenet, er der plads til en lille spiseafdeling. Herfra er der også direkte adgang til terrasse.

Fra køkkenet kommer man ind i en rummelig og stor stue, som er indrettet med sofa- og tv-hjørne og spiseplads, med plads til nyde selskab af gæster.

Endvidere har man husets eneste badeværelse, ved siden af trappen, der fører ned til kælderen, hvor der er tre disponible rum, vaskerum samt fyrrum.

Træder man ned i den anden ende af huset, finder man tre fine værelser, hvor to har indbygget skabe. Dertil er der toilet, samt trappe op til yderligere to store og rummelige værelser, delt op af et disponibelt rum i mellem. Der er desuden monteret solceller på taget.

Ejendommen er beliggende i udkanten af Hornslet i den hyggelige landsby Karlby. Her har man gode naboer i en by med masser af fællesskab. Derudover er der gode muligheder for skole, børnehave, sport, kultur og fritidsinteresser i både Skørring og Hornslet, samt offentlig transport til Aarhus.

home byder velkommen.

7Antal rum
1952Byggeår
2Antal toiletter
1331 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.299.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.917 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,531 / 5.965 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200