Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 12.00-13.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 12.00-13.00

Ny pris

Skyttevænget 9, 8370 Hadsten

249 m2 villa

Kontant 4.898.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 12.00-13.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 12.00-13.00

Unik arkitekttegnet villa med fantastisk udsigt


Hadsten

Hjertelig velkommen til Skyttevænget 9 i Hadsten. En unik storvilla i fremragende kvalitet.
Her er du placeret for enden af rolig, lukket villavej og har nem adgang til alt fra daginstitution, folkeskole, gymnasium, togstation, dagligvarebutikker og byens brede udvalg af specialbutikker. Her er tilmed stisystem lige ved huset.

Allerede fra indkørslen fornemmer man at vi har med et kvalitetsbyggeri at gøre, som er opført med stor håndværksmæssig kvalitet. Huset er arkitekttegnet og bærer præg af skønne tidstypiske arkitektoniske detaljer og husets efterfølgende renoveringer er foretaget med stor respekt for husets sjæl. Senest med en større modernisering/renovering umiddelbart efter sælger flyttede ind i 2006. 

Du
bydes velkommen i den smukke hall, hvor det med det samme står klart, at de byggetekniske kvaliteter gælder inde såvel som ude. Foruden trappeløb til kælderplan, som er et kapitel for sig, er der fra hall adgang til gæstetoilet, et gæsteværelse/kontor, opholdsstue samt husets hjerterum - Køkken/alrummet, som er husets samlingspunkt. Her kan der kokkereres i det flotte Alno køkken, uden at være afskåret fra resten af familien eller gæsterne når de hygger sig ved spisebordet, i stuen eller på terrassen. Den fantastiske sammenhæng mellem køkken og terrasse giver følelsen af, at ude og inde flyder sammen, og den delvist overdækkede terrasse giver mulighed for også at sidde ude forår og efterår. Herude kan man sidde helt privat og betragte den fantastiske udsigt og var det ikke fordi man kigger henover naboernes tage, kunne man hurtigt glemme, at man faktisk befinder sig i byen. 
Opholdsstuen har et herligt lysindfald fra de store vinduespartier, hvor den bjergtagende panoramaudsigt fungerer som et levende maleri, der skifter sammen med årstiderne. De smukke detaljer med bl.a. blotlagte murstensvægge og den indbyggede brændeovn er med at til at bringe husets charme og sjæl frem og der indbydes i den grad til hyggelige stunder.
Stueetagen rummer desuden en forældreafdeling med eget badeværelse og et soveværelse med udgang til terrassen og hvor man kan vågne til den skønneste udsigt.

Kælderen rummer på hele 178 kvm, hvoraf 71 af dem er godkendt til beboelse. Her får du to gode værelser med udgang til haven, badeværelse med sauna, viktualierum, bryggers samt et stort hobbyrum, hvor kun fantasien sætter grænser. Kælderen har egen indgang og er derfor yderst ideel som enten stor teenageetage eller eventuelt som erhvervslokaler - mulighederne er mange!

Denne smukke villa er beliggende på en stor grund med natur og mange hyggelige oaser. 
5Antal rum
1997Ombygget
3Antal toiletter
1345 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.281 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,120 / 22.343 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040