Skuderløse Indelukke 16, 4690 Haslev

237 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Velholdt ejendom med udsigt over marker og skov


Eventuel mulighed for at to familier kan bo sammen

I naturskønne omgivelser akkurat sydvest for Haslev kan hele familien nu slå sig ned. Selv svigerfamilien kan komme med og leve i fordragelighed i det oplagte tofamiliehus på 237 kvadratmeter, der ligger blandt åbne marker nær Suså og Gisselfelds Skove. Villaen fra 1964 er velholdt, lys og rummelig, og på den 3.999  kvadratmeter store matrikel med egen skov og skøn have kan I færdes ugeneret.
Ejendommen fremtræder utroligt charmerende i hvid med røde detaljer. Beboelsen er inddelt i to særskilte afdelinger - begge med køkken-alrum og gode værelser - og der er således fine forudsætninger for, at I kan bo to familier under samme tag. Ligeledes er det muligt at udnytte de mange kvadratmeter til en families brug, ligesom I kan udleje en del af arealet.
Inden døre i hovedhuset møder I et lyst og moderne hjem, som er lige til at flytte ind i. De to boligenheder er forenet, således at I kan bevæge jer på tværs af afdelingerne via to bryggerser, der ligger side om side. Begge fløje er derudover indrettet med tre regulære værelser, et badeværelse og et køkken-alrum.

Tilbygningerne inkluderer en lukket badestue med brændefyret pool, der tilbyder en luksuriøs og afslappende atmosfære. Det er det perfekte sted at slippe stressen og nyde varmen fra brændet i en naturlig indstilling.
På grunden ses også praktiske udhuse, heriblandt en carport med værksted og et hyggeligt bjælkehus, som ligger frit inde midt i skovbevoksningen. Haven præsenterer sig i det hele taget som lidt af en naturrig oase med frodig skov og opvokset beplantning, og der er også mange kroge med sol, læ og ikke mindst betagende udsigter over de åbne vidder.
Med bopæl her er man garanteret fred og ro, samt masser af storslået natur. Anseelige skovområder præger landskabet i kombination med frilandet, og ikke engang en kilometer syd for grunden slynger Susåen sig afsted langs med skoven. Til den anden side når I Haslev efter få kilometer, hvor alle familielivets fornødenheder er til rådighed.
10Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
3999 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.643 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,419 / 11.430 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00