Velkommen hos home Ringsted

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Ringsted hjælper vi dig med dit køb eller salg af bolig. Vores ejendomsmæglere har solid erfaring med bolighandel, og kender boligmarkedet ud og ind.

Proaktivt salg og stærk markedsføring
Hos os får du en professionel og proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Vi gør alt for at din bolig bliver solgt bedst muligt – hurtigst muligt. Ud over at præsentere din bolig til købere i vores køberkartotek, så markedsfører vi den i vores forretninger, i lokale medier samt online og på sociale medier.

6 forretninger samarbejder om boligsalget
home Ringsted samarbejder med 5 andre home forretninger på Vestegnen og Sydkysten, og på den baggrund er vi en del af et stort netværk, som arbejder tæt sammen om din bolighandel. Vores ejendomsmæglere er altid opdaterede på, hvad der rører sig i lokalområdet. Fordelen ved samarbejdet er, at vi har kontakt til en bredere kreds af mulige købere til din bolig. Så når du sætter til salg hos home Ringsted – markedsføres din bolig også til mulige købere i områderne Køge, Greve-Karlslunde, Solrød, Vallensbæk-Ishøj og Glostrup.

Vi sælger alle typer boliger
Hos home Ringsted har vi mangeårig erfaring med salg af alle typer boliger – blandt andet villaer/huse, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger og sommerhuse. Så uanset hvilken type bolig du vil sælge – så kan vi hjælpe dig.

Få hjælp til køb af bolig med home Køberrådgivning
Hvis du overvejer køb af en bolig hos en anden ejendomsmægler end hos os – så kan du få hjælp fra vores køberrådgiver, som hjælper dig med køb af bolig i Ringsted og omegn. Din køberrådgiver sikrer, at der er orden i sagerne, og at der ikke er noget, der bliver overset. Du får en fagekspert på jura og boligmarked, som rådgiver dig i hele købsprocessen. Herudover kan vi hjælpe dig med alt lige fra prisforhandling til spørgsmål om servitutter på ejendommen.

Vi er klar til at hjælpe dig
Uanset om du skal købe eller sælge bolig i og omkring Ringsted, så er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Kontakt os for en uforpligtende snak om boligmarkedet. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Mød os hos home Ringsted

Rasmus Mørch

Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

Christina Engelbrecht Mørch

Køberrådgiver og Ejendomsmægler MDE

Rasmus Holm

Partner og Ejendomsmægler, MDE

Maria Hertel

Køberrådgiver og Ejendomsmægler MDE

Sofie Nordstrøm

Køberrådgiver og Ejendomsmægler MDE

Anne Leidersdorff Trefeldt

Sagsbehandler & Ejendomsmægler MDE

Mille Eggert Danielsen

Sagsbehandler & Ejendomsmægler MDE

Tina Boye Olesen

Sagsbehandler

William Kronstad

Salg & Vurdering

Rasmus Mørch

Christina Engelbrecht Mørch

Rasmus Holm

Maria Hertel

Sofie Nordstrøm

Anne Leidersdorff Trefeldt

Mille Eggert Danielsen

Tina Boye Olesen

William Kronstad

Åbningstider

Praktisk information