Skovvangen 6, 2920 Charlottenlund

192 m2 villa

Kontant 14.800.000 kr.

Charlottenlund - Unik bolig med lave omkostninger


Gennemrenoveret bjælkehus fra 1923 med skøn solrig have

I det yderst velbeliggende og attraktive "Krathuskvarter" ligger dette skønne bjælkehus. Beliggende tæt på naturen, såvel som bylivet og med kun få minutter til Ordrupvej og Dyrehaven i baghaven, er man tæt på alle Charlottenlunds herligheder. På denne unikke lokation ligger dette charmerende og hyggelige bjælkehus fra 1923. 

Villaen er de senere år omhyggeligt blevet renoveret fra a-z med nye badeværelser, køkken, samt tilbygning af en stor stue, alt i respekt for husets sjæl og charme men samtidig med en moderne villas komfort såsom gulvvarme, termoruder samt varmeveksler.  

Denne fantastiske ejendom strækker sig over en 812 kvadratmeter stor sydvendt pragtgrund med kig til skoven. Haven er privat og med skøn beplantning. Villaen byder på 192 boligareal samt en skøn underetage på 73 m² . 

Du bydes velkommen i en præsentabel entré med plads til garderobe, et badeværelse og det smukke trappeløb op til villaens 1. sal. Fra entréen er der adgang ind til køkkenet der ligger med åben adgang ind til den store spisestue, hvor et skønt kontor findes i forlængelse. 

Fra den store spisestue ledes du videre til husets hjerterum. En dejlig stor pejsestue med loft til kip og med masser af plads til familien. Begge stuer har udgang til den store terrasse, som har udendørs pejs og som er perfekt til de hyggelige grillaftner om sommeren.

De smukke og velbevarede træbjælker er med til at skabe en hyggelig atmosfære og originalitet.

1. salen byder på et repos, et masterbedroom med egen altan, et walk-in closet også med egen altan og et toilet. 

I villaens underetage findes bl.a. et stort bryggers med bad, trapperum med udgang til haven og 3 gode disponible rum som giver mulighed for fleksibel brug. 

Udenfor finder du et stort værksted med et tilhørende skur.
7Antal rum
2020Ombygget
2Antal toiletter
812 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

14.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.704 kr.

Udbetaling

740.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

84,682 / 68.663 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Marcussen
home Charlottenlund - Klampenborg

Salg & vurdering

pemar@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00