Skovbærvej 7, 8840 Rødkærsbro

151 m2 villa

Kontant 2.745.000 kr.

Nyt villaprojekt på Skovbærvej 7 i Rødkærsbro!


Forskudt længehus på 151 m2 med integreret carport med redskabsrum på samlet 41 m2

Nyt spændende villaprojekt beliggende på Skovbærvej 7 i Rødkærsbro. Villaen opføres af Vindum Ejendomme ApS som bygherre og med Michael’s Tømrer & Snedkerforretning ApS som totalentreprenør.
Projektet er beliggende centralt i Rødkærsbro med kort afstand til bl.a. Rødkærsbro Skole, børnepasning, indkøb, sportshal, togstation m.v. Endvidere ligger Viborg og Silkeborg indenfor ca. 20-25 minutters kørsel.
Villaen er på 151 m2 og opføres med ensidig taghældning med udhæng. Desuden tilhørende integreret carport med redskabsrum med fladt tag på samlet 41 m2. Boligen er velindrettet og indeholder følgende: Entré/fordelingsgang, bryggers med fjernvarmeinstallation, to regulære værelser med skabe, kontor, badeværelse med væghængt toilet og bruseniche, køkken/alrum i direkte forbindelse med opholdsstue. Desuden separat afdeling med stort soveværelse med skabsvæg samt badeværelse med væghængt toilet og bruseniche. Alt inventar leveres af HTH, og boligen leveres med en komplet hvidevarepakke til køkkenet. Loftet indvendigt i boligen følger husets taghældning. Boligen leveres desuden med Troldtekt lofter, hvilket sikrer en optimal akustik.
Villaen bygges i en god kvalitet, og opføres i vedligeholdelsesvenlige materialer. Bl.a. kan nævnes opmurede facader, indvendige vægge i Ytong porebeton, træ/alu-vinduer fra Hvidbjerg Vinduet, tagpap i to lag og intet udvendigt træværk. Endvidere opføres boligen med gulvvarme i alle rum og i en høj energimæssig standard (energiklasse 2020 - lavenergi). Boligen opvarmes med fjernvarme, og der lægges vægt på et godt indeklima, idet der etableres ventilationsanlæg.
Til villaen anlægges desuden have med en flisebelagt terrasse mod syd, hæk i skel, græsplæne samt fliser i både indkørsel og carport (i alt 100 m2 flisebelægning). Hele projektet er godt gennemtænkt i både udførelse, udseende, placering på grunden, materialer og indretning. Der er valgt gedigne materialer i god kvalitet, og der er en vis medbestemmelse på indretning og materialevalg, eksempelvis i forhold til inventar i køkken, badeværelser og bryggers. Den forventede byggetid er på ca. 4-5 måneder. Hertil færdigprojektering hos bygherres arkitekt samt sagsbehandlingstid hos Viborg Kommune i forhold til udstedelse af byggetilladelse.
Kontakt home Bjerringbro for yderligere information omkring dette spændende villaprojekt på Skovbærvej. Salgsmateriale med yderligere information kan ligeledes rekvireres hos home Bjerringbro.
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.006 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,821 / 12.597 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Petersen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

larsp@home.dk

86684844

86684844