Skellerup Byvej 29, 5540 Ullerslev

246 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

GENNEMFØRT, FLOT MODERNISERET - SKØN PARKLIGNENDE HAVEANLÆG


SKAL SES FOR RETTE OPLEVELSE - DENNE SKØNNE EJENDOM ER ET BESØG VÆRD !!

home Hunderup har nu fornøjelsen at udbyde denne helt igennem fantastiske ejendom.

Her er virkelig tale om en ejendom for feinschmeckere - et gennemført hovedhus, en parklignende have og med mulighed for at drive eventuelt erhverv i sidehus, der i dag er indrettet med tømrer- værksted

Velkommen til Skellerup Byvej 29.

Via den flotte anlagte indkørsel ankommer man til gårdspladsen, herfra entréer man det flotte moderniseret hovedhus, som oprindelig er opført tilbage i år 1886 og er af nuværende ejer fuldstændig moderniseret, så det fremstår yderst indbydende med materialer i topkvalitet. 

Hovedhuset har et registreret boligareal på hele 246 kvm, som fordeler sig på stueplan og 1. sal. I stueplan mødes man af en højloftet hall med flot trappeløb til 1. sal, fantastisk køkkenalrum med udgang til terrasse og have, flot og stort køkken i lyse elementer, og med alt i kvalitets hårde hvidevarer, herudover er der en dejlig lys opholdsstue og flot stor spisestue, begge fremstår med flotte plankegulve og udført høje paneler og gerigter. I forlængelse af køkkenet er der et meget stort og rummeligt bryggers med klinkegulv og elementer som i køkkenet, fra bryggers er der adgang til flot og indbydende flisebadeværelse. Via det flotte trappeløb i entréen kommer man til 1. sal, hvor man mødes af en meget stor og møblerbar repos, fra reposen er der adgang til to rigtig gode og lyse værelser, et dejligt soveværelse med direkte adgang til et virkelig indbydende badeværelse med kar. 

Her er tale om et meget detaljerigt hovedhus, som skal ses for rette bedømmelse. 

Udover beboelsen får man tillige et stort værksted eller hobbyrum. Det er i dag indrettet med tømrerværksted - men byder på mange mange muligheder. Herudover stor dobbelt-garage.

Slutteligt hører der et helt igennem fantastisk haveanlæg til denne skønne ejendom med anlagt dam med karper, flere flotte bede og mange hyggelige kroge - og ikke mindst den flotte store rødbøg.

Alt i alt en fantastisk ejendom, som kræver et besøg for den rette bedømmelse og oplevelse.         
1886
Byggeår
9
Antal rum
2
Antal badeværelser
3436 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.220 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,301 / 18.082 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

66144233

66144233