Sandvej 7, Svenstrup, 6430 Nordborg

126 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Charmerende bondehus med idyllisk have


Autentisk landlig atmosfære i hyggelige Svenstrup

Velkommen til denne charmerende stråtækte ejendom på Sandvej 7, som er en sand perle i det idylliske Svenstrup-område. Ejendommen byder på en harmonisk blanding af rustik charme og moderne bekvemmeligheder, og her er et hjem, der indbyder til hygge og afslapning.

Svenstrup er en landsby på Als med omkring 600 indbyggere, hvor du finder Svenstrup Friskole og SFO og indkøbsmuligheder i Coop 365 i  Himmark ca. 1 km fra boligen. 5 km væk er Guderup, hvor der er daginstitutioner til de små, samt skole til de lidt ældre børn. 
Svenstrup er en hyggelig landsby der byder på en afslappet atmosfære og smuk natur og hvor det lokale fællesskab og naturen går hånd i hånd. Det er et sted, hvor man nemt kan finde ro og fred.
Værd at nævne er desuden, at man indenfor kun 2 km finder Nørreskoven, 2,5 km Himmark strand og 3,5 km Sandvig strand
Du bliver budt velkommen af en rustik facade, hvor det røde bindingsværk og røde sprossevinduer harmonerer smukt med det karakteristiske stråtag. Det lille bondehus udstråler historie og charme, og de blomstrende vindueskarme tilføjer et strejf af farver til ejendommens udseende. Den gamle døråbning og den småstenbelagte indkørsel giver en autentisk fornemmelse af tidligere tiders bondekultur.

Fra bagdøren træder du ind i bryggers og herfra videre til et fantastisk åbent køkken alrum, der skaber rammen om familiens daglige liv og sociale samvær. Køkkenet giver moderne komfort i en stil der er tro mod den landlige bondehus stemning, og er udstyret med rigelig opbevaringsplads, så madlavningen bliver en leg. Fra alrummet er der adgang til husets stue, der er en hyggelig oase med masser af naturligt lys. Her er plads til afslapning, leg og hyggelige stunder med familie og venner.

I stueplan finder du også husets badeværelse, hvor der et lyst og indbydende miljø med bruseniche.  Bryggerset er en praktisk og velorganiseret del af boligen. Det er designet til at være et funktionelt arbejdsområde, hvor husets praktiske opgaver nemt klares. Herfra er der videre adgang til et rummeligt værelse, der i dag bliver brugt som hjemmets kontor, men som også vil kunne egne sig fint som soveværelse. 

Fra stuen er der adgang til entreen, som fører op til førstesalen, hvor du finder to rummelige værelser med skråvægge, der tilføjer ekstra charme til boligen. Perfekte som børneværelser, gæsteværelser eller kontor.
3Antal rum
1800Byggeår
493 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

934 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,804 / 4.610 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575