Saltebakken 50A, 9900 Frederikshavn

190 m2 villa

Kontant 7.395.000 kr.

Liebhaveri i særklasse


Et stenkast fra vandet - beliggende i 1. række tæt ved lystbådehavn

Velkommen til Saltebakken 50A, hvor æstetik møder ekstravagance i en smeltedigel af luksus og komfort. Dette eksklusive hjem, beliggende i første række til vandet, omfavner en unik blanding af moderne design og tidløs elegance, der gør det til en ægte perle i Frederikshavn.

Du bliver ramt af sydlandsk stemning når du ankommer til ejendommen, med boligen der strækker sig majestætisk langs kystlinjen. Den spektakulære panoramaudsigt over det skiftende hav og den vidstrakte himmel skaber en følelse af fred og ro, som kun få boliger kan levere. Du kan også nyde udsigten over lystbådehavnen og havneudvidelsen.

Indenfor åbner hjemmet sig i en fortryllende blanding af rummelighed og intimitet. Det flotte materialevalg og nøje udvalgte detaljer skaber en fornemmelse af raffinement og stil. For eksempel den flotte murstensvæg i stuen, som er opført af genbrugssten fra den oprindelige bolig. Det åbne koncept giver mulighed for en ubesværet strøm af lys og energi gennem hele huset, mens de store vinduespartier fremhæver den betagende udsigt over havet.
Køkkenet, hjertet af hjemmet, er en drøm for enhver køkken-entusiast. Forestil dig at kokkerere med byens bedste udsigt. 

Den moderne indretning i huset består af et stort bryggers, fordelingsgang med adgang til tre børneværelser med tilhørende badeværelse, voksenafdeling med stort badeværelse med badekar og bruseniche samt walkin.
Sublime udearealer med træterrasse samt udhus - der er tilhørende badebro og mulighed for at sejle direkte til bro - evt vinterbadning - kajaksejling, med mere.

Oplev den ultimative harmoni mellem natur og luksus, og lad drømmen om det perfekte hjem blive til virkelighed her på Saltebakken 50A, med kort afstand til E45 (Aalborg), såfremt du arbejder syd for Frederikshavn.
5Antal rum
2021Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.894 kr.

Udbetaling

370.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,372 / 33.485 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Kanstrup
home Frederikshavn

Partner, Ejendomsmægler

makan@home.dk

96202727

96202727