Velkommen hos home Frederikshavn

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Frederikshavn bestræber vi os altid på, at vores kunder får en kundeoplevelse i særklasse, af den grund har vi høj kundetilfredshed. Vi er altid nærværende over for vores kunder, vi lytter til dine behov og vægter den personlige dialog højt således, at du føler dig i trygge hænder.

Topprofessionelle ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere har et højt uddannelsesniveau, du bliver derfor mødt af fagligt dygtige medarbejdere, hvad enten du vælger at sætte din bolig til salg hos os, eller at vi skal hjælpe dig med at finde drømmeboligen.

Stort lokalkendskab

Vi har et stort netværk i lokalområdet, som du får fordelen af, når vi skal sælge din bolig. Ligeledes har vi et fantastisk godt kendskab til boligmarkedet i Frederikshavn. Vi kender derfor til kvaliteterne ved Grønlandskvarteret, Sindallund, Sønderjyllandskvarteret, Atletikkvarteret og Bangsbostrand.

I home har vi særligt uddannede ejendomsmæglere, der kun beskæftiger sig med at rådgive købere. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til boligkøbet.

Kontakt os i dag, eller kig forbi forretningen

Kontakt home Frederikshavn, hvis du går i købs- eller salgstanker. Du kan ringe til vores ejendomsmægler på tlf.: 96202727 eller, du kan komme forbi forretningen på Danmarksgade 30.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Mød os hos home Frederikshavn

Kasper Lykke Nielsen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

Nicklas Lind Pedersen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

Martin Kanstrup

Partner, Ejendomsmægler

Charlotte Melchjorsen

Ejendomsmægler og valuar

Mathias Søgaard Vilsen

Salg & Vurdering

Karina Høgholm Aarup

Køberrådgiver

Kasper Lykke Nielsen

Nicklas Lind Pedersen

Martin Kanstrup

Charlotte Melchjorsen

Mathias Søgaard Vilsen

Karina Høgholm Aarup

Åbningstider

Praktisk information