Roskildevej 219, Benløse, 4100 Ringsted

138 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Flot villa med dejlig have i Benløse


Få et skønt hjem med plads til familien

I Benløse kan denne flotte og velindrettede villa nu blive jeres næste hjem, hvor der er plads til familien med vokseværk. Glæd jer til at opleve et nydeligt hjem med en varm atmosfære og et behageligt lysindfald, mens der udenfor venter en hyggelig baghave. Oveni får I en beliggenhed tæt på det meste. Velkommen til Roskildevej 219.
Fra jeres fremtidige base går hverdagens puslespil op i en højere enhed, ligesom weekenderne og fritiden forsødes med sportsfaciliteter og gåture i de nærliggende grønne områder. I kan spadsere til både daginstitution og skole, mens indkøb og sportsfaciliteter kun er en kort cykeltur væk.
I ankommer til en pæn villa fra 1935 med lysegrå murstensfacade ledsaget af småsprossede vinduer, et mørkt tag og røde gavle, der giver et farverigt modspil. Foran huset er en stor, aflukket og flisebelagt indkørsel, som munder ud i en garage.
Indenfor venter 138 m2 fordelt over halvandet plan. Starter I med at udforske stueetagen, møder I det klassiske spisekøkken og den rummelige stue, hvor der er plads til bløde møbler og et langbord at samle familien omkring. Via stuen tilgår I det ene af hjemmets fire værelser, mens fordelingsgangen bringer jer til yderligere et værelse og en mellemgang med skabe og adgang til et disponibelt rum og badeværelset. Sidstnævnte er udført i en elegant stil med mørke, changerende fliser på væggene og i bruseafsnittet samt et skinnende, sort møblement med hvid håndvask.
Fortsætter I til førstesalen, finder I en møblerbar mellemgang og de sidste to værelser, hvoraf det ene har en fin karnap.
Udenfor leves sommerhalvåret på den store, vestvendte og overdækkede terrasse i forbindelse med stuen. Herfra kan I nyde udsigten til græsplænen og de høje træer i den hyggelige have.
3Antal rum
1969Ombygget
846 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.162 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,996 / 8.701 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00