Romerparken 19, Tved, 6000 Kolding

157 m2 villa

Kontant 3.095.000 kr.

Flot velholdt og indflytningsklar ende klyngevilla med sydvest vendt terrasse/gårdhave.


Beliggende i Romerparken ved Mariesminde.

Romerparken er et meget attraktivt område – en flot bebyggelse med lave, karakteristiske, hvide enfamiliehuse i forskellige størrelser, grønne områder og åbne vidder. Området har bevaret sin arkitektoniske udstråling og det æstetiske helhedsindtryk, fordi der er sørget for, at nogle rimelig enkle retningslinjer efterleves af samtlige beboere i Romerparken.

Indretning: Dejligt stort bryggers med klinkegulv, skabe med skydelåger, håndvask samt fjernvarmeinstallation, dejligt stort køkken med spiseplads, god bord plads i åben forbindelse med alrum hvor fra der er et godt kig til gårdhaven og god plads til dine gæster. Dejlig lys opholdsstue med udgang til den sydvestvendte solrige skønne ugenerte gårdhave m.m. Vindfang med klinkegulv. 

Fordeler gang til soveafdelingen rummer også 2 børneværelser samt et dejligt soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger, flot badeværelse med bruser, toilet og pænt skabs arrangement med håndvask.  

Her er desuden en stor carport samt et dejligt udhus, hvor der er god plads til opbevaring m.m. 

Dagligvareindkøb kan klares under en kilometer væk, og sætter I cirka ti minutter af til en cykeltur, kan I være omgivet af de mange gode tilbud i centrum af Kolding. Hertil kommer den lette adgang til de smukke naturarealer langs fjorden og Dalby Møllebæksti, hvor det eksempelvis er oplagt at lufte løbeskoene. Infrastrukturen er også i top. Banegården kan ligeledes let nås på cykel, og desuden tager det under ti minutter at nå motorvejen i bil.

En indflytningsklar bolig, med en optimal beliggenhed i forhold til solen. 
5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
543 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.306 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,782 / 14.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311