Købsaftale underskrevet

Rolighedsvej 24, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

142 m2 villa

Kontant 898.000 kr.

Familie villa i Flauenskjold på 142 m2 med nyt tag fra 2021


Flot villa med stor dobbeltstue og badeværelse fra 2019

I Flauenskjold finder du denne flotte og velholdte murstensvilla. Villaen er opført i 1976 og byder på 142 m2 i ét plan. Ejendommen har 3 værelser, stor opholdsstue, køkken med adgang til spisestue, 1 badeværelse, bryggers og entré. Villaen har også en dejlig garage på 42 m2, hvor der er plads til bil og cykler. Ude i haven står der også et charmerende skur på 10 m2 til opbevaring. Derudover er der også nyt tag fra år 2021.

Den centrale beliggenhed i Flauenskjold, tilbyder kort afstand til hverdagens gøremål. Villaen er beliggende med blot 600 m til nærmeste indkøb, samt blot 220 m til skolen. Ønsker du at komme en tur på stranden, kan du køre til Asaa strand på godt 20 minutter, samt en shoppingtur til Aalborg kan klares på omkring 30 minutter i bil.
Du bydes velkommen på fantastiske Rolighedsvej 24!
Villaen har en meget rummelig dobbeltstue, med spisestue og opholdstue, som har fået lagt nyt skønt gulv i år 2022. Opholdsstuen byder på en hyggelig pilleovn, som kan varme de kolde dage op. Udover det, kan du fra opholdsstuen kigge direkte ud til haven igennem de flotte vinduesdøre, som også giver adgang til husets skønne terrasse.
Stuen giver adgang til villaens hyggelige køkken. Her er der god bord- og skabsplads, samt plads til et spisebord, hvor familien kan tilbringe morgenstunden med boller og kaffe. 
I dobbeltstuen er der adgang ind til værelsesafdelingen, som byder på tre værelser. Det store Masterbed-room tilbyder indbygget skabsplads, hvor du har masser af muligheder for opbevaring af tøj mm. De resterende værelser er oplagt til børneværelser eller kontor/gæsteværelse.
I værelsesområdet finder du også husets morderne lyse badeværelse, som er renoveret i år 2019. Her er der desuden gulvarme, samt stor bruseniche. Til sidst får du desuden et godt bryggers med vaskefaciliter og opbevaring, samt en gæsteentré, som kan benyttes som entré eller som kan lægges til nogle af de eksisterende rum. Mulighederne er mange.

Udendørs finder du en flot syd/østvendt terrasse, hvor du kan tilbringe de hyggelige sommeraftener med familie og venner. 

Lyder denne bolig som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på 96 38 38 00 eller dronninglund@home.dk for en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra dig!
5Antal rum
1997Ombygget
832 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800