Rømøvænget 35, True, 8381 Tilst

167 m2 villa

Kontant 3.648.000 kr.

Indflytningsklar og attraktiv beliggende familievilla, med skøn integreret udestue og en dejlig have


TILST - 'SKJOLDHØJPARKEN'

Det er med glæde, at vi her hos home nu kan udbyde denne ét-plansvilla, opført i 80'erne, og beliggende i det attraktive villakvarter, Skjoldhøjparken, i Tilst. Her venter en dejlig familievilla med mange gode kvadratmeter fordelt over ét plan, integreret og lys udestue samt en skøn og privat have. Man ligger roligt og tilbagetrukket på vejen, og inden for gåafstand har man både skole, indkøb, offentlig transport og grønne områder.
Ejendommen:
Ejendommen fremstår indflytningsklar og med en god planløsning. Man har to indgange til ejendommen – henholdsvis til en entré med plads til sko og overtøj samt et praktisk bryggers med opbevaring, håndvask og vaskefaciliteter. Det rummelige og flotte køkken byder på god plads og dejligt samvær både ved den store kogeø og omkring spisebordet. Derudover er der god arbejdsplads og udgang til haven. Fra køkkenet har man adgang til den store opholdsstue med gode muligheder for indretning af tv-/sofaområdet samt yderligere spiseplads. I forlængelse af stuen har man den flotte og lyse udestue, som tilføjer ekstra gode og meget anvendelige kvadratmeter til huset, og hvorfra man også har udgang til haven. Huset byder desuden på 4 gode og regulære værelser samt to nydelige badeværelser, hvoraf begge har bruseniche, og det ene også badekar. Ejendommen er placeret på en 951 kvadratmeter stor grund, som byder på nogle skønne udendørs rammer i form af flere terrasser, en havedam og et bålsted. Her kan man i fredelige og private omgivelser nyde sommeren i selskab med familie og venner. Foran ejendommen har man en fin overdækning til bilen og i forlængelse heraf et praktisk redskabskur.
Området:
Man er beliggende i det velkendte Skjoldhøjparken, som blandt andet er kendt for at være et af Danmarks største parcelhuskvarterer, men det er også værd at nævne det gode naboskab, en velfungerende grundejerforening og et veletableret stisystem, der nemt og sikkert fører en rundt i området. Inden for gåafstand finder man et utal af indkøbsmuligheder, herunder blandt andet Bilka, samt skole, idrætsfaciliteter, adskillige busforbindelser og skøn natur ved True Skov og "Skjoldhøjkilen" - et af kommunens største skovområder, hvor man kan nyde gå- eller løbeture. Med få minutters kørsel herfra når man motorvejsnettet (E45), og med en afstand på henholdsvis cirka 6 km og 7 km har man Skejby Sygehus samt Aarhus C og storbylivet inden for rækkevidde.
Velkommen til Rømøvænget 35 i Skjoldhøjparken.
5Antal rum
1994Ombygget
2Antal toiletter
951 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.648.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.033 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,963 / 16.882 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700