Ristingevej 1, Humble By, 5932 Humble

140 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Mulighedernes villa og erhverv med god disponering i Humble


Blandet bolig og erhverv i et godt lokalmiljø med gåafstand til alt

Hvor Ristingevej og Bagenkopvej møder Hovedgaden i Humble, skal du se på en mulighedernes ejendom: Her kan du, der går med en drøm om at have et lille erhvervslokale sammen med din fremtidige bolig nu udleve netop dette i potentialefulde rammer, ligesom der også er gode muligheder for at udleje butik og lejlighed som en fornuftig lejeindtægt.
Du og din partner – og måske hele familien med – kan sætte jeres eget præg i boligarealerne, der byder på et dejligt, dejligt lysindfald. Det er førstesalen, der bliver de hjemlige rammer, og de udfolder sig på to køkkener, hvoraf det ene byder på alrumsstemning, der i åben forbindelse leder direkte videre fra spiseplads til spisestue til vinklet opholdsrum, og boligen afsluttes af fire gode værelser. Med en klat maling og nye gulve kan I nå rigtigt langt, men det er også muligt bare at flytte ind og gøre Ristingevej 1 til jeres eget i etaper.
Arbejdsgangen vil foregå i butikslokaler, der præsenterer sig gennem flere gode vinduespartier langs hele fortovet. Det er altså både lyse og veldisponerede lokaler, der udfolder sig på den anden side af rødstensfacaden, og hertil får du både et godt lagerrum foruden kontor og gangarealer.
Til fyraften vil det glæde dig at kunne hoppe direkte ud i gårdhaven med terrasse, græsplæne og et hyggeligt udhus, der står i samme udtryk som hovedhuset. Her er både garager og skur, og de sydvendte og solrige udearealer får du samtidig med en ugeneret udsigt over et smukt marklandskab.
Alt sammen i Humble, hvor du finder alt til hverdagen. Godt nok kommer du til at bo lige ud til marker her, men samtidig kan du lige så let gå, som du kan cykle, til det hele. Her er både supermarkeder, bager, skole og hal, og der er kun fire km til vand, strand og skønne gåture i det fri. Og den friske luft kan du tilmed udskifte med Rudkøbings handelsatmosfære efter et kvarters kørsel.
9Antal rum
1905Byggeår
2Antal toiletter
1034 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.624 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,796 / 4.565 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200