Risbyholmvej 3, 2700 Brønshøj

149 m2 villa

Kontant 7.698.000 kr.

Stor og renoveret familievilla med solrig have


I skellet mellem Vanløse og Brønshøj ligger denne store, flotte familievilla. Den er nu til salg, og det giver jer mulighed for at overtage hele tre skønne etager, hvoraf førstesalen er nyrenoveret, og villaen byder på intet mindre end 223 indflytningsklare etagemeter.
Denne attraktive sag er nærmere sagt en gedigen murstensvilla med et byggeår i 1931. Den præsenterer sig med flere gode elementer; murstens-, træfacade og glaserede tegl. Dertil kommer de lysgivende dannebrogsvinduer og de fine sprossevinduer, der strækker sig videre op mod kvistvinduerne – alt i alt er det her en meget præsentabel villa. Rundt om villaen folder den 557 kvadratmeter store grund sig ud, og det giver både plads til carport, græsplæne og terrasse. Sidstnævnte vender mod syd og bades således i sommersol.
Åbner vi døren, byder stueplan både på et hvidt og tidløst køkken med integrerede hårde hvidevarer, to lækre stuer en suite og husets første værelse. Derudover finder I et gæstetoilet på denne veldisponerede etage, mens I skal ovenpå for at finde hjemmets resterende tre værelser samt et stort toilet, og alt sammen får I adgang til fra en nydelig repos. Det hele afsluttes af kælderens meget brugbare arealer, hvor såvel teenageren som den hjemmetrænende eller -arbejdende kan indrette sig. Afslutningsvis rummer kælderen et stort badeværelse og egen udgang.
Ejendommen placerer sig attraktivt i et trygt villakvarter. Der er bl.a. gåafstand til institution og Kirkebjerg Skole, privatskole, takeaway og supermarkeder. Lige om hjørnet – nærmere sagt 230 meter herfra – strækker Jyllingevej og Bellahøjvej sig nemlig ud med butikker og spisesteder, og på fem minutter kan I cykle gennem Katrinedalskvarteret og stå i Vanløses inderste med metro, S-tog, Kronen og blomstrende butiksliv. Sådan er det også let at komme rundt i hele København, og ud over mulighederne for offentlig transport kan I også køre til København K på omtrent 12 minutter.
5Antal rum
2000Ombygget
3Antal toiletter
557 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.323 kr.

Udbetaling

385.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,985 / 35.684 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Johan Bindner
home Valby City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE, Valuar

jobin@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88