Reventlowsvej 28, 8260 Viby J

150 m2 villa

Kontant 5.898.000 kr.

VIBY J - BAKKEKVARTERET


Bungalow med 298 etagekvadratmeter på suveræn beliggenhed i Bakkekvarteret

Home har nu fornøjelsen af at udbyde denne helt unikke villa på én af de bedste beliggenheder i Bakkekvarteret. Adressen er Reventlowsvej 28 - og ejendommen er noget helt specielt. Der er tale om en klassisk bungalow villa, der over tid har fået en tilbygning, og som er blevet nænsomt moderniseret af den nuværende ejer. Her er ikke gået på kompromis med kvalitet, og alting er gennemtænkt, således at husets oprindelige stil er intakt. Læg hertil at der i alt er 298 etagemeter under tag. 

Beliggenheden er suveræn, midt på Reventlowsvej, væk fra trafikstøj og med sydvendt og ugenert have samt let adgang til alt - skole, indkøb, Viby Torv og sågar Aarhus C.
Ejendommen er yderst spændende med sin niveauinddelte indretning, og indeholder: Pæn entre med god plads og luft. Herfra adgang til fordelingsgang, hvor der findes et skønt velholdt badeværelse. Videre føres man ind i husets hjerte. De store stuer, med smukke plankegulve, alkove og et stort lysindfald mod haven, der er helt eminent. 

Ad et par trappetrin føres man videre ned i køkkenet, der er enormt stilfuldt, og som har en fantastisk loftshøjde. Køkkenet er niveaudelt i to, hvilket fungerer super godt. Fra køkkenet er der et stort gulv til loft dørparti ud til den fantastiske terrasse/have, hvor solen kan nydes fra middag til aftenen. Udover ovenstående byder stueplanen på yderligere tre store værelser.

Underetagen er et kapitel for sig. Først og fremmest er den særdeles anvendelig. Der er flere gode disponible rum, der kan bruges som en selvstændig lejlighed, ungebolig, til kontor, overnattende gæster eller lignende. 

Læg dertil et badeværelse, et køkken- og vaskerum samt ydermere et stort disponibel rum på små 60 kvm, der kan deles i to af en skydedør. Perfekt til spille/hobbyrum, gildesal, egen praksis/virksomhed eller lignende.

En ejendom med et utal af muligheder, og som SKAL opleves. Home byder velkommen


6Antal rum
1936Byggeår
2Antal toiletter
887 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.723 kr.

Udbetaling

295.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,746 / 27.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Jeppesen
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

njeppe@home.dk

86114499

86114499