Velkommen hos home Viby-Hasselager

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Viby - Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Indgående kendskab i det lokale

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, projekter, grunde, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig med det hele, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home Viby - Hasselager er en del af en landsdækkende mæglerkæde med butikker spredt udover hele Danmark. Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek en markant bedre mulighed for at finde en køber, som matcher netop din bolig.

Topprofessionelt salg og køb af bolig

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

 

Mød os hos home Viby - Hasselager

Jesper Grøne Andersson

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Torben Skov Lauridsen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Nicolaj Jeppesen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Søren Sindal Jensen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Thomas Lignell

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Christina Nygaard Jespersen

Ejendomsmægler MDE

Mathias Ikast Kristoffersen

Ejendomsmægler MDE

Mike Donvild

Salg & vurdering

Anette Pedersen

Sagskoordinator

Maria Klostergaard

Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE

Christian Bjørn Dahl Elhauge

Trainee

Jonas Ejsing Andreasen

Intern sælger

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Ulf Rogge

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information