Velkommen hos home Højbjerg

Din lokale ejendomsmægler

Lad din lokale ejendomsmægler fra home Højbjerg stå for dit boligsalg. Vi bor selv i området og har mange års erfaring med salg af boliger.

Vi kender kvaliteterne ved områder som Stjernekvarteret, Kragelundskvarteret, Skåde og i Sydbyen. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, grunde, projekter og lejligheder. Ønsker du at sælge en liebhaverejendom? Så overlad trygt opgaven til vores ejendomsmægler.

En del af et stærkt netværk- din tryghed

home Højbjerg er en del af en landsdækkende mæglerkæde med butikker spredt udover hele Danmark. Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek en markant bedre mulighed for at finde en køber, som matcher netop din bolig.

Top professionel salg eller køb af bolig

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.
Vi gør alt for, at vores kunder er tilfredse, derfor yder vores ejendomsmæglere en ekstra indsats for, at din bolig bliver solgt til den bedste pris og så hurtigt som muligt.

Derudover tager vi en løbende dialog med dig omkring boligsalget, så du føler dig i trygge hænder under hele bolighandlen.
Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning på Rosenvangs Allé 174 og få en uforpligtende snak med os eller til at ringe til os på telefon: 86277170.

Husk, at du kan bestille en gratis salgsvurdering, hvis du går i salgstanker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit salg af bolig.

Mød os hos home Højbjerg

Jesper Grøne Andersson

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Torben Skov Lauridsen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Nicolaj Jeppesen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Søren Sindal Jensen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Thomas Lignell

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Christina Nygaard Jespersen

Ejendomsmægler MDE

Mathias Ikast Kristoffersen

Ejendomsmægler MDE

Mike Donvild

Salg & vurdering

Anette Pedersen

Sagskoordinator

Maria Klostergaard

Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE

Christian Bjørn Dahl Elhauge

Trainee

Jonas Ejsing Andreasen

Intern sælger

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Ulf Rogge

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information