Ny pris

Rebslagergade 1, 6400 Sønderborg

204 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Charmerende og centralt byhus lige overfor Kongevejsparken


Rummelig bolig, høj kælder, carport og hyggelig have

Byhuset her på Rebslagergade 1 centralt i Sønderborg er både charmerende og rummeligt, og nu har I mulighed for at gøre ejendommen til jeres hjem. Der er tale om et tidligere tofamiliershus fra 1950, og de 204 boligkvadratmeter fordeler sig på en flot stueetage og en førstesal, hvor der er fine muligheder for, at I kan sætte jeres eget præg på rammerne ved en opdatering. Som et ekstra plus får I en høj kælder med 91 bonuskvadratmeter, og dertil kommer en carport samt en hyggelig have bag huset.
Ejendommen ligger lige overfor Kongevejsparken, og det store grønne parkareal bliver således jeres nærmeste genbo. I kan derfor se frem til at få en dejlig udsigt samt virkelig let adgang til blandt andet parkens legeplads, som de yngste familiemedlemmer højst sandsynligt hurtigt vil falde for. Den centrale beliggenhed sikrer jer også let adgang til alle dagligdagens praktiske indslag og byens tilbud. For eksempel er der under 500 meter til såvel skole som pasningstilbud, og I kan nå de nærmeste indkøbsmuligheder i centrum efter fem minutter til fods. Derudover tager en gåtur til vandet blot et kvarter, og på den halve tid kan I cykle til Sønderborg Station.
Som allerede nævnt er ejendommens stueplan i rigtig fin stand, og her får I et værelse, et badeværelse samt et rummeligt køkken, hvorfra der er åben forbindelse til et dejligt opholdsmiljø. Her er der god plads til både at indrette spiseplads og sofaafsnit, og derudover er det værd at bemærke, at I kan træde direkte ud på terrassen i haven bag huset. I kan således let lade ude og inde smelte sammen i de lune måneder.
Der er basis for at opdatere husets første sal, som på nuværende tidspunkt er indrettet med et ekstra køkken, et badeværelse samt hele fire yderligere værelser. Det høje og meget anvendelige kælderplan bidrager med endnu et badeværelse, og dertil kommer, at her er god plads til såvel opbevaring som til eksempelvis at indrette vaskerum, viktualierum og hobbyværksted.
Fra det oplagte vaskerum er der udgang til terrassemiljøet i haven, som ligger orienteret mod vest og godt afskærmet af huset. Haven tilbyder foruden terrassehyggen god plads til eksempelvis hjemmedyrkning af grøntsager, og takket være grundens størrelse er den dejlig nem at holde.
Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os og få mange flere detaljer.
6Antal rum
1950Byggeår
2Antal toiletter
313 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.943 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,849 / 11.006 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575