P.S. Krøyers Vej 33, 8270 Højbjerg

280 m2 villa

Kontant 16.998.000 kr.

CHARMERENDE LIEBHAVERI TÆT PÅ SLOTSPARKEN, MARSELISBORGSKOVEN OG BADESTRANDE


HØJBJERG - P.S. KRØYERS VEJ

CHARMERENDE LIEBHAVERI TÆT PÅ SLOTSPARKEN, SKOVEN OG BADESTRANDE
Hos home Sydbyen byder vi nu velkommen til denne ekstraordinære og meget unikke ejendom, beliggende på den attraktive adresse P.S. Krøyers Vej 33. Her træder du ind i en charmerende villa, der i øjeblikket henvender sig til 2 familier, men meget nemt kan passe til den større familie eller familien, der har brug for plads. Villaen byder på 370 gode og brugbare etager, fordelt på kælder, stue og første sal. Villaen er beliggende for enden af en lukket vej og ligger helt ugeneret og meget privat. Den flotte villa, med arkitektur fra Friis og Moltke, byder på udsigt til Kirkeskoven, kun 800 m til Mindeparken og en kort cykeltur til Aarhus Bugten.

Du bydes velkommen indenfor i denne flotte muremestervilla fra 1923. Her møder du en stor og indbydende entré, som fører dig direkte til 2 af husets 3 stuer. I forlængelse af stuen kommer det flotte snedkerkøkken, der ligger godt placeret med direkte adgang ud til en fantastisk forhave, som ligger ugeneret og meget privat. Villaens stueetage byder ligeledes på en forældreafdeling. 

Træder du ovenpå, mødes du af en lys stue med udsigt over Marselisborgskoven. Det er også på 1. sal, du finder de 4 soveværelser, hvor 2 af soveværelserne er udstyret med en stor og rummelig hems. 
Første sal byder også på et flot badeværelse med dobbelt brus. De 3 af værelserne samt badeværelset ligger i tilbygningen, som i 1984 blev tegnet af Friis & Moltke. 

Kælderen har et tørt værelse og et badeværelse. Her er et godt klima, og med sine 90 m2 er der masser af muligheder. Der er blandt andet mulighed for vaskekælder og bryggers, og så er der nogle gode brugbare disponible rum, som uden problemer byder på mange gode muligheder, såsom fitnessrum, hobbyrum og meget, meget mere. Udendørs arealerne byder på en stor indkørsel, med plads til flere biler, og ligeledes en lukket garage. Haven byder på flere forskellige frugttræer og masser af plads at boltre sig på. 

Bosætter du dig på P.S. Krøyers Vej 33, bosætter du dig i et område, de fleste drømmer om. For det første tilknytter man sig den populære Kragelundsskole. Man får en dejlig udsigt over Marselisborgskoven. Har man også her gå- og cykelafstand til Marselisborg Slotspark, Mindeparken, Aarhus C og badestrand, og tillige hverdagens fornødenheder. Man bosætter sig ligeledes på en privat, lukket villavej i rolige omgivelser.
8Antal rum
1984Ombygget
3Antal toiletter
1576 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

16.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.877 kr.

Udbetaling

850.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

97,200 / 78.297 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Højbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86277170

86277170