Ny pris

Præstebrovej 46, Gl. Hagested, 4300 Holbæk

98 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Charmerende og velholdt murermestervilla med stort værksted


Stor naturskøn grund beliggende i rolige omgivelser

Velkommen til Præstebrovej 46 i Holbæk. En fantastisk ejendom, ideel til både familier og enkeltpersoner, som er på udkig efter et sted med masser af udenomsplads eller den pladskrævende hobby.

Denne charmerende ejendom er beliggende i det hyggelige Hagested lidt udenfor Holbæk. Den har en dejlig have på hele 1826 kvm, der giver en fornemmelse af fred og idyl. I 2001 er der tilbygget udhus på samlet 71 kvm. Her er rig mulighed for værksted, plads til hobby eller evt. festlokale.

Husets facade er indbydende med sin klassiske arkitektur og velholdte udseende, og passer perfekt ind i området. Indenfor byder ejendommen på rummelige og veludnyttede rum, hvor der har været komfort og funktionalitet for øje. I entreen er der adgang til det ene af husets 3 værelser samt åbning til stuen, som leder videre til resten af huset. Her er også trappe til husets 1.sal, hvor der ud af samlet 53 kvm tagetage er udnyttet 13 kvm til værelse. Her mulighed for indretning af ekstra bolig kvm.

Den lyse, store stue danner hjertet i hjemmet, og er i delvis åbent forbindelse med køkkenet, hvilket danner de perfekte rammer for socialt samvær. Køkkenet er rummeligt og i pæn stand. Her er blevet prioriteret at lave siddepladser, hvor børnene vil kunne opholde sig med skolearbejde mens aftenmaden gøres klar. Fra køkkenet er der adgang til husets sidste værelse samt bryggers og badeværelse, som ligesom resten af huset fremstår meget velholdt.

Til ejendommen hører flere udbygninger, blandt andet et godt og rummeligt værksted, garage og stort udhus som har været brugt til lysstøberi. Her er de perfekte rammer for at have kunne have sin pladskrævende hobby derhjemme eller et godt rum til opbevaring. Udenfor er der rigelig plads til udendørsaktiviteter og afslapning. Haven er velplejet og tilbyder mulighed for at dyrke blomster eller grøntsager. Mulighederne er mange, og det er bestemt et kig værd!  

Beliggenheden er særligt velegnet til den aktive familie, der sætter pris på oplevelser i naturen. Her er fantastisk smukke Avdebo plantage indenfor få minutters gang fra huset med utallige timers oplevelser, eventyr og leg for både voksne og børn, og med Hagested Skov indenfor cykelafstand. Ligeledes er der kort afstand til børnehave i Hagested samt kun 10 i minutters kørsel til Holbæk centrum.
5Antal rum
1912Byggeår
1826 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.960 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,681 / 6.920 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cilla Thor Hansen
home Holbæk

Salg & Vurdering

cith@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59