Porskær 7, 8220 Brabrand

160 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

BRABRAND - Porskær/Helenelyst/Laskedalen


Toplækker og moderne 1-plans villa i attraktiv familieområde - og med udsigt til sø og smuk natur!

home byder nu velkommen til denne moderne og fuldmurede kvalitetsvilla fra 2008 med udsigt til sø på en eftertragtet beliggenhed i populær, nyere udstykning i attraktive Brabrand! Beliggenheden er i absolut top med gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur, tæt på byen og med god infrastruktur til motorvejsnettet. Huset ligger med en mildest talt fantastisk udsigt til sø i rolige, private omgivelser – og byder på bl.a. 2 badeværelser samt 4 rummelige soveværelser.
Ejendommen ligger på én af kvarterets bedste placeringer med dejlig luft, kig og udgang til grønt i rolige og skønne omgivelser med sø. her mulighed for at se fiskehejren og rådyr, der jævnligt kommer vandrende op til haven. Unik, oplevelsesværdig og privat placering med lækker, nyere-anlagt terrasse, der slynger sig rundt om huset, hvor solen kan nydes fra morgen til aften.
Foran denne moderne boligoplevelse er gode parkeringspladser og med mulighed for at opsætte carport. Her er skur/redskabsrum og god opbevaringsplads. Villaen fremstår utrolig flot og er en ejendom for den kræsne køber, der søger en vedligeholdelsesbegrænset bolig med et generelt lækkert og moderne indtryk. Villaen, som bl.a. har højt til loftet, gode akustikforhold og fantastisk lysindfald, indeholder: Entré med garderobeplads og adgang til godt separat bryggers med ekstra opbevaringsplads, vaskefaciliteter mv. Derudover 4 regulære soveværelser, alle i gode og indretningsvenlige størrelser. 2 lækre badeværelser, begge med brusenicher, toilet, vask. Det ene også med kar, som ligger sammen med det oplagte master-bedroom. Stort, skønt køkken-/alrum med plads til mange gæster, direkte udgang til terrassen og fed rummelighed, som giver et fantastisk lys også. Lyst køkken med gode hårde hvidevarer og de oplagte rammer for nærvær og samtale under såvel madlavningen i det åbne, funktionelle køkken som ved den oplagte spisebordafdeling. Hyggelig afdeling til opholdsstue med god plads til TV-sofaafdeling og også herfra udgang til terrasse og haven.
Skoledistriktet for huset er den populære Engdalskolen, der ligger i 2,1 km. gåafstand fra ejendommen (samt den private skole, Egebakkeskolen). Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, skove, stier oplagt til gåture, løb, cykling mv. – samt skøn natur ved Langdalen og i Hans Broges Bakker ikke langt fra ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder! home byder velkommen til en absolut vidunderlig boligoplevelse...
5Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.231 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,760 / 23.163 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700