Pilevangen 12, Bråskov, 8783 Hornsyld

140 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

BRÅSKOV - HORNSYLD


Bæredygtigt PANBO bjælkehus med naturskøn beliggenhed

Naturskønt, bæredygtigt og charme er nøgleordene for denne ejendom.

Et bjælkehus er bæredygtigt byggeri og PANBO bjælkehus er udelukkende bygget af økologisk grantræ fra Nordsverige, med god indvendig isolering. ✓Energivenligt ✓God økonomi.
Årligt varmeforbrug inkl. husholdnings-EL kr. 16.362,55.

Det naturlige og sunde træhus i bjælker er også godt for allergikere. Samtidig giver den omkringliggende natur en ekstra dimension til hele oplevelsen. Huset har kun haft een ejer siden opførelsen og er blevet passet godt på.

Her finder du friheden og nærheden til naturen samtidig med, du er i parcelhuskvarteret med alle de fordele det kaster af sig, og netop dette kvarter har et helt unikt fællesskab. 

Prikken over i'et ved denne ejendom er den lukkede gårdhave og Atriumgård, hvor der altid er sol og læ. Den er perfekt til at skabe en hyggelig og varm atmosfære, selv på de kølige dage.
Til boligen hører et godt udhus og en lukket carport, som danner rammerne om den skønne udestue/gårdhave. 

Indretning:
Boligen byder på en stor vinkelstue med stort panorama vindue mod skoven, så naturen bringes indenfor med lyset. Stuen har 2 charmerende vandskurede murstensvægge for at skabe lidt kant til træet, og der er udgang til haven. Køkkenet (Modulia) fremstår pænt og velholdt med spisebord og godt med skabsplads. Ydermere byder boligen på 3 værelser, dejlig gæsteentre og fordelingsgang med gulvvarme, bryggers med gulvvarme og udgang til udestuen, gæstetoilet samt  kæmpe stort badeværelse med gulvvarme, karbad, bruseniche og skabsvæg med masser af opbevaringsplads.

Huset er el opvarmet med bl.a. luft til luft varmepumpe, for en bedre og billigere opvarmning. 

Området:
Huset er beliggende for enden af lukket vænge i Bråskov, som er en hyggelig landsby med et stærkt sammenhold og et godt fællesskab. Beboerforeningen på Pilevangen har etableret et dejligt fællesareal med grill hytte, fælleshus, legeplads, petanque bane og boldareal. Fra byen er der få minutter til Hornsyld, hvor alt til dagligdagen kan klares. 

I nærmiljøet finder du den skønneste natur med mulighed for gåture langs "Banestien" hen til den flotte jernbanebro over Urlev Å og videre til naturperlen Brå Mølle og tilbage igen. I alt ca. 3 km. dejlig tur gennem frodighed og idyl. Fuglelivet er desuden helt spektakulært. 

For børnefamilien er infrastrukturen ideel med stisystemer til Hornsyld, hvor du finder skole til og med 9. klasse, børnehave, slagter, Sparbutik, svømmehal, idrætscenter og meget mere. Derudover er der blot 15 minutters kørsel til Horsens og motorvej E45
5Antal rum
1975Byggeår
2Antal toiletter
999 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.219 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,837 / 4.641 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130