Overgade 47, 8700 Horsens

81 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Spændende villa i forskudte plan på central beliggenhed


ØSTBYEN - NØRRESTRAND

BUD ØNSKES! BILLIGERE END AT BO TIL LEJE! Så er der mulighed for at blive ny ejer af en af de spændende villaer på Overgade - en bynær beliggenhed, kun 1,5km til den pulserende bykerne på Søndergade, tæt på stadions kvarteret og som samtidig er tæt på natur og vand i form af Nørrestrand og Fjorden. Her vil i komme til at bo i nogle skønne omgivelser, i gå afstand til bl.a. Lunden, Forum Horsens, skole, institutioner, indkøb og idrætsfaciliteter.

Villaen rummer 104 etage m2 og fremtræder ude som inde i pæn stand og har bl.a. fået skiftet køkken, lagt delvist nye gulve, åbnet op og lavet køkken/alrum, huset er blevet malet og så er der skiftet 4 vinduer til 3-lags energiruder. (Dertil er der mulighed for indkørsel via Overgade, ved at søge om omlægning af indkørsel fra Langmarksvej)

Indretning:
Når bilen er parkeret og i begiver jer op til villaen, vil i blive mødt af en lys entré. Pænt badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, nyere inventar og bruseniche. Fra entré er der indgang til et lækkert køkken/alrum og i forlængelse opholdsstuen. Rummet er grundet de store vinduespartier dejlig lyst, og med det nyere gulv samt klinker i køkkenet, fremstår rummet meget indbydende. Køkkenet er fra Kvik og fremstår velholdt med god bordplads. Stuen som er i åben forbindelse er meget møbleringsvenlig og der er god plads til sofaarrangement. Fra stuens store vindue fornemmer man også at der er god luft omkring boligen. Et lille niveau op finder i boligens to værelser, i form af et soveværelse i en god størrelse med indbygget skab. Hyggeligt børneværelse med indbygget alkove.
På nederste niveau er der bryggers med vaskefaciliteter, samt plads til at tørre tøj. Derudover er der rum til opbevaring/ disp. rum og et viktualierum.
Tilhørende villaen er der en lukket garage på 24 m2 med el-port. Herudover er der en dejlig, sydvest vendt have med stor terrasse, som ligger i læ af garagen. Bilen parkeres nemt og bekvemt i den flisebelagte indkørsel lige til hoveddøren.

Derudover er der et overdækket areal med plads til havemøbler grill m.m. En super hyggelig bolig med mange kvaliteter. 

Vi glæder os til at fremvise boligen til jer!
1948
Byggeår
3
Antal rum
578 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.808 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,205 / 4.870 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Vejlevej

Salgschef, Salg/Vurdering, Vurd.specialist for RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200