Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 9. juni

kl. 15.30-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 9. juni kl. 15.30-16.00

Østerløkken 126, 8381 Tilst

171 m2 villa

Kontant 3.498.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 9. juni

kl. 15.30-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 9. juni kl. 15.30-16.00

Flot og velholdt villa fra 2004 med hele 5 værelser, beliggende attraktiv!


TILST

home har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til denne spændende og indbydende villa i to plan, opført i 2004, med en tilhørende skøn og privat have i solrige omgivelser. Ejendommen fremstår indflytningsklar og ejer har sågar fået lagt nyt undertag i foråret 2023. Man er beliggende meget attraktivt og i trygge og rolige omgivelser på en lukket vej, i et populært og efterspurgt villakvarter i Tilst. Når man bosætter sig her, bliver man også en del af en god grundejerforening med søde og imødekommende naboer samt legepladser og grønne områder.
Ved ankomsten til ejendommen vil man straks fornemme den gode boligoplevelse, der venter en, samt den dejlige udendørs atmosfære. Foran ejendommen har man stor indkørsel med plads til flere køretøjer, og en carport med et redskabsskur til opbevaring eller som værksted. Bag huset venter den skønneste have i private omgivelser, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Her er god plads til leg på plænen og hyggelige sommerstunder med familie og venner på terrassen. En stenbelagt gangsti løber rundt om hele huset og forbinder udearealerne. Man har to indgange til ejendommen – enten gennem entréen med plads til sko og overtøj eller gennem det praktiske bryggers med håndvask, opbevaringsmuligheder og vaskefaciliteter. Videre bevæger man sig ind i den lyse og møbleringsvenlige opholdsstue med udgang gennem en dobbelt terrassedør til terrassen og haven. I åben forbindelse fra stuen har man køkken-alrummet med en stor spiseplads samt et funktionelt og pænt køkken med god opbevaringsplads og arbejdsplads. I stueplan har man yderligere en forældreafdeling bestående af et soveværelse med direkte adgang til et pænt badeværelse med bruseniche. 
Fra alrummet fører en trappe til overetagen, der byder på en rummelig repos med dejligt lysindfald fra kvistvinduerne. Dette rum er oplagt til et hobbyrum, multirum eller evt. kontor. Derudover er der 4 gode og regulære værelser samt endnu et badeværelse med bruseniche.

Tilst er en veletableret by, der ligger kun ca. 7 km fra Aarhus C og ca. 4 km fra Skejby Sygehus. Byen har en god infrastruktur med forbindelse til motorvejsnettet og gode bybusforbindelser med talrige afgange i løbet af dagen. Indkøbsmulighederne i Tilst hører til blandt de bedste, og der er også store, frie naturområder i nærheden. Inden for gåafstand finder du Tilst Skole samt TST-idrætsforening med svømmehal og som tilbyder nærmest alt inden for sportens verden.

home byder dig velkommen til Østerløkken 126 i Tilst.

6Antal rum
2004Byggeår
2Antal toiletter
704 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.842 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,165 / 16.239 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700