Østergårdsvej 3, Ugelbølle, 8410 Rønde

175 m2 villa

Kontant 1.249.000 kr.

Villa på skøn grund centralt i Ugelbølle


Mulighed for at sætte dit eget præg på boligen

Adressen sørger for, at hverdagen bliver ganske bekvem, idet I får hjemme på en central beliggenhed i Ugelbølle, ikke langt fra både byliv og flot natur. 
Med et nærmere kig på ejendommen, der oprindeligt er bygget i 1925, får I hurtigt øje på det skønne udemiljø, hvor alskens beplantning blomstrer side om side. Der er en god terrasse til sommermånederne, og ellers kan I også søge ud i den hyggelige udestue. I det mere praktiske hjørne forsynes I med carport og udhus.
Hjemmet åbner sig op i en entré, hvorfra I har adgang til husets hjerte; stuen. Denne egner sig perfekt til at rumme en sofakrog i den ene ende og et spiseområde i den anden, mens brændeovnen placerer sig centralt imellem de to. Husets køkken støder op hertil, og stueplanet fortsætter ind i et bryggers med vaskefaciliteter. De tre værelser centrerer sig om et badeværelse, og så får I yderligere glæde af fjernvarme og en førstesal fra 2000. Sidstnævnte forsyner jer med endnu to store værelser og en repos. Alt i alt et godt udgangspunkt, som I tilmed kan sætte jeres eget præg på.
Afslutningsvis bosætter I jer på en central adresse i Ugelbølle. Der er friskole inden for kort gåafstand samt en golfklub i udkanten af byen, og når det kommer til hverdagens fornødenheder, behøver I heller ikke at begive jer langt væk. Det skyldes, at I kan ankomme ved skoler, institutioner og indkøb i Rønde efter cirka syv minutter i bil. Efter en lille halv times kørsel kan I samtidig ankomme ved Aarhus, ligesom I let kan følge større veje videre ud i landskabet. Naturen er ligeledes tilstedeværende med bl.a. Mols Bjerge, der venter efter ti minutters køretur og en børnevenlig sandstrand, som kan nås inden for samme tidsramme på cykel.
Velkommen til.
7Antal rum
2016Ombygget
795 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.249.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.578 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,241 / 5.736 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33