Ørbækvej 118, Tved, 5700 Svendborg

79 m2 villa

Kontant 575.000 kr.

Hyggeligt hus i udkanten af Svendborg


Landlig charme og direkte til åbne landskaber

At bo i et hus med landlig charme og åbne landskaber omkring sig betyder ikke nødvendigvis, at der er langt til bylivet. Det er ejendommen på Ørbækvej 118, som vi nu udbyder til salg, et eksempel på.
Huset er opført i 1877 og har den patina, som kun tidens fylde kan give. Omkring huset blomstrer landlige idyl på to terrasser, mens havens bevoksning rammer livet på Ørbækvej 118 ind i årstidens farver. Og naboerne her – ja, det er marker, gamle gårde og skovstykker med mulighed for at lade blikket søge langt ud over de sydfynske landskaber.
Når bylivet kalder, er der i første omgang ikke mere end 1-2 kilometer til Tved med blandt andet indkøb, børnepasning, skole og idrætsanlæg. Et par kilometer mere, og Svendborg dukker op på radaren. Afstanden fra det landlige hus til Svendborgs centrum er knap fem kilometer. Ifølge Googles ruteplanlægning er køretiden til for eksempel Svendborg Station ni minutter, mens turen på cykel kan gøres på 18 minutter. Et par hundrede meter fra huset afgår desuden busser til såvel Tved som Svendborg.
Boligen er registreret med 79 kvadratmeter, der er fordelt over to plan. Stueplanet er indrettet med bryggers, badeværelse, køkken og to stuer i åben sammenhæng. På første sal er pladsen dedikeret til en repos og et værelse.

Stilmæssigt er udtrykket harmonisk over de to plan med klare referencer til husets lange historie, herunder trælofter og bondehusvinduer. Hyggen er destilleret over mange år, og hjemmet har flere steder, hvor den rare stemning flyder i ét med udsynet til de landlige omgivelser. Det gælder ikke mindst i de to stuer, der har lysindtag fra syd og to udgange til terrasser, dels mod øst, dels mod syd. Det gælder også repos’en på første sal, der for eksempel kan være et inspirerende atelier, hvor landskaberne omkring huset males op på lærredet.

Matriklen er registreret med 686 kvadratmeter og åbner for et anneks eller en anden ekstra bygning, hvis ønsket er mere plads. I dag rummer grunden foruden have og terrasser et udhus på 12 kvadratmeter og en carport på 18 kvadratmeter.
Kontakt os for mere information og en fremvisning.
3Antal rum
1877Byggeår
686 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

575.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.157 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,421 / 2.697 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200