Oddenvej 242, Overby, 4583 Sjællands Odde

167 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

FLEXBOLIG - Rummelig, indflytningsklar landejendom på stor grund med mange muligheder


Udsigt til Kattegat

Med udsigt over åbne marker, på en stor grund med mange spændende muligheder, byder Oddenvej 242 nu velkommen til en charmerende og fuldkommen indflytningsklar villa med plads til hele familien, ude som inde.
Villaen på Oddenvej 242 er flot istandsat med lyse kvalitetsmaterialer og fremstår fuldkommen indflytningsklar. Her får I mange spændende muligheder for at indrette jer som familie. Pladsen i hovedhuset fordeler sig over to plan og suppleres af mange ekstra etagemeter i en stor sidebygning med mange anvendelsesmuligheder.

I stueplan inviterer hovedhuset indenfor via en rummelig entré med indbyggede skabe og rigelig plads til sko og overtøj. Fra entréen er der videre adgang til et stort, lækkert badeværelse, husets lækre alrum, en skøn stue og et praktisk opbevaringsrum. Fra stuen er der adgang til to gedigne værelser. Alrummet er hyggeligt indrettet med et lækkert og velholdt køkken, god plads til langbord og adgang til både husets førstesal og til haven. I køkkenet er valgene faldet på stilrene løsninger med hvide, grebsløse fronter og integrerede hvidevarer.

På husets førstesal er der indrettet med en stor repos, der fungerer som ekstra stue, toilet og oplagt forældreafdeling med et stort og charmerende værelse, der ligger i åben forbindelse med adgang til et stort walk-in closet. På reposen kan der nemt etableres et ekstra værelse, hvis jeres behov er for dette. Atmosfæren på hele etagen præges af den åbne kip og de fritliggende hanespær.
I sidebygningen finder I en stor entré, toilet samt et stort og lyst rum, yderst velegnet som gildesal eller måske til den heldige teenager – en slags udslusningsafdeling.
Grunden er på over 4.700 m2. Her har I fantastiske muligheder for at dyrke jorden og eventuelt udleve drømmen om den selvforsynende livsstil. Så meget plads kan udnyttes på et utal af måder og altså imødekomme de fleste pladskrævende drømme.
Haven er anlagt med skøn plæne og gamle, smukke træer. Her er der en vidunderlig og fredfyldt udsigt over åbne marker, hvor I ofte kan betragte områdets dyr komme på besøg.
Her er I tæt på kysten og vandets mange tilbud. Havneby ligger under 2 km. fra husets og her finder I både skole, daginstitution, SFO, indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder ved havnen.

5Antal rum
1908Byggeår
2Antal toiletter
4727 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.215 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,244 / 7.297 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00