Nibevej 75, Sørup, 9530 Støvring

172 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Stokkildegård - Firelænget generationsejendom i Sørup


En helt særlig mulighed er opstået. Stokkildegård i Sørup er for første gang offentligt udbudt til salg siden den blev opført i 1885. 
Denne fantastiske ejendom, byder derfor på en helt særlig slægtshistorie, som sjældent ses. Beboerne er nemlig 5 generation, som har boet her. 

Ejendommen henvender sig til jer, der gerne vil bo helt tæt på by og alligevel på landet i charmerende omgivelser i den lille landsby Sørup. 

Det første, der møder jer, er den smukke allé, som fører jer ned til den firelænget gård. Gården ligger tilbagetrukket fra vejen og afskærmet 
Stuehuset byder på 172 kvm bolig, hvor stueplan er renoveret i år 2000. I bydes indenfor i herskabelig stil i den smukke Hall, hvor familiens stamtavle hænger og hvor det er muligt at tilgå første salen. Førstesalen uudnyttet, så du har som køber mulighed for helt at sætte dit helt eget præg på indretningen her. 

Den gode planløsning i stueplan sørger for to indretningsvenlige regulære værelser med gode anvendelsesmuligheder, et stort walk-in, som ved behov vil kunne laves til endnu et værelse, et dejligt køkken med spiseplads, lys vinkelstue der rummer plads til både et sofaarrangement samt spisebordsplads, to badeværelser med brus samt en baggang. Der er gulvvarme i hele stueplan på nær baggangen.

Det er bestemt ikke pladsmangel udenfor, som du kommer til at mangle. De tre længer, byder på ialt 956kvm, som tidligere har været benyttet som stald, lade og carport/garage. Så har du en pladskrævende hobby. små fritidsinteresser eller drømmer du om mindre dyrehold, vil de være helt ideelle til dette. Der er i udhusene lavet en gildesal, hvor familiens fester kan afholdes. Grunden er 1 ha. og anlagt med frugttræer, den skønneste oase med drivhus og urtehave, stor græsplæne hvor der er god plads til legene børn. Der vil også kunne laves plads til mindre dyrehold. 

Du har på Stokkildegård rig mulighed for at nyde den grønne natur og fuglene kvidrer uden at komme for langt væk fra det pulserende byliv, da hverdagens faciliteter er indenfor knap et par kilometer. Sørup by byder på et godt foreningsliv, som styrker sammenholdet i byen. Pendler du på arbejde, kan motorvejen nås på ganske få minutter og alle dagligdagens indkøb og gøremål kan klares i Støvring by. Skolegangen foregår i Støvring, hvor skolebussen kører og ellers er der cykelsti til Støvring. 
4Antal rum
1885Byggeår
2Antal toiletter
10000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.427 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,252 / 13.723 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00