Nedermarken 39, 8850 Bjerringbro

139 m2 villa

Kontant 1.445.000 kr.

Gedigen etplansvilla med 5 værelser og 2 badeværelse


Velbeliggende i børnevenligt kvarter, tæt ved skole, legeplads m.v.

I et roligt og attraktivt kvarter, der emmer af børnevenlighed, og med nærhed til et grønt friareal samt en stor legeplads og et skovområde til rekreation, finder du denne charmerende étplans villa fra 1977. Beliggende ved enden af en lukket vej, tilbyder villaen let tilgængelige stisystemer til den nærliggende skole, idrætsanlæg og meget mere.
Denne villa indbyder til en herlig tilværelse på en skøn og rummelig grund på hele 944 m2. Den dejlige sydvendte have er en oase af glæde, med sin overdækkede terrasse og adskillige hyggelige hjørner, herunder en skøn østvendt solgryde.
Bygget af en rødbrun sten og kronet med eternittag, byder boligen på en imponerende størrelse på 139 m2, suppleret med en 38 m2 stor garage med en aluport og et praktisk udhus i enden.
Indvendigt finder du et indgangsrum, et praktisk bryggers med hvidt inventar og et bord med vask, tre værelser, et oprindeligt badeværelse med badekar, et hvidt bordarrangement og behagelig gulvvarme. Den rummelige åbne planløsning forbinder det moderne og veludstyrede køkken med den hyggelige stue, som tilsammen udgør en samlet overflade på cirka 48 m2. Derudover tilbyder boligen et kontor, et soveværelse med indbyggede skabe og en adgang til endnu et badeværelse, der er udstyret med bruseniche, et hvidt bordarrangement og gulvvarme.
Dette hjem udstråler en utrolig veludnyttet planløsning, der har undergået moderniseringer, herunder et nyt køkken i 2020, hvor en del af inventaret faktisk er genbrug fra 2010. Husets planløsning er blevet finpudset, og der er foretaget justeringer i rumfordelingen i huset. For eksempel er et nyt kontor blevet tilføjet til stuen, køkkenet er blevet flyttet, og der er blevet etableret et nyt og praktisk bryggers. Der er enkelte detaljer, der skal færdiggøres, så som lofter og gulve i indgangsrummet og bryggerset samt i et af værelserne.
Denne dejlige bolig byder på en fremragende beliggenhed og opvarmes via fjernvarme, hvilket gør det til et yderst tiltalende hjem, der er velegnet til børnefamilier og dem, der søger en harmonisk livsstil i et attraktivt nabolag.
6Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
944 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.642 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,388 / 6.677 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844