Købsaftale underskrevet

Møllergade 95C, 5700 Svendborg

337 m2 villa

Kontant 5.400.000 kr.

Exceptionelt rødstensvilla med mange smukke detaljer


Meget central placering i Svendborg

Det er et ganske usædvanligt og skønt rødstensvilla fra 1916, der venter jer på Møllergade 95C, hvor I får en bolig på 337 m2 i halvandet plan. Her er tale om et hus, hvor I ved ankomst i hallen, som har originalt flisegulv, vil føle jer hjemme med det samme. Til huset hører en grund på 1.217 m2, der ligger tæt på Svendborgs mange fordele og den hyggelige havn.
Der er mange bevarede detaljer ved ejendommen, som blandt andet har tre veloplyste stuer en suite med store palævinduer, stuklofter, flotte trægulve, masser af indbyggede reoler og en imponerende pejs i den ene opholdsstue. Dertil kommer det indbydende køkken, som ligger separat med en pejseindsats, god plads til et spiseområde samt udgang til et bryggers.
På førstesalen finder I fem værelser, hvoraf to af dem har egne walk-in, og et af husets to badeværelser, hvor dette er med hjørnebadekar. Denne etage understreger virkelig, at boligen er indrettet med en omsorgsfuld rød tråd, hvor stilen går igen i hele hjemmet.
Fra den midterste stue er der udgang til den store og solrige have, som ligger omkranset af høje træer og grønne buske, hvilket giver en privat fornemmelse. Der er samtidig masser af hortensiaer og anden farverig beplantning, som giver liv til udendørsarealet inklusiv det charmerende gårdmiljø, hvor I trygt kan slå jer ned og nyde, at boligen ligger fuldstændig ugeneret bagved forhuset.
Møllergade 95C ligger centralt i Svendborg, hvilket betyder, at I har midtbyen og alle hverdagens fornødenheder lige om hjørnet. Nyd for eksempel en gåtur forbi Skt. Knuds Kirke, Svendborg Havn og Krøyers Have, samt de praktiske faciliteter såsom tre skoler, Ørkildskolen, Ida holsts skole og Haahrs skole. forskellige indkøbsmuligheder, offentlig transport, svømmehal og den hyggelige Svendborg midtby. 


8Antal rum
1916Byggeår
2Antal toiletter
1217 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200