Møllegade 74A, 6400 Sønderborg

244 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Stor familievilla med stort køkkenalrum, stor stue og store værelser


Villa med skøn gårdhave - Centralt beliggende i Sønderborg

Møllegade 74A er en rummelig 1-plans villa på hele 244 m2 bolig, beliggende midt i Sønderborg. Villaen byder på et stort køkkenalrum, en stor stue samt hele 4 rummelige værelser, hvilket gør den ideel til en børnefamilie.

Ved indgangen bliver du mødt af en hvis vandskuret facade, som skaber et indbydende førstehåndsindtryk. Indenfor strækker boligen sig over et stort areal, som giver masser af plads til familieliv.

Køkkenet er med flotte grå fronter og med god arbejdes plads. Her er også plads til det store spisebord, hvor familien kan samles. Et køkkenalrum hvor der er rig mulighed for at skabe lækre måltider, samtidig med at man kan interagere med resten af familien.

Den rummelige stue er endnu et perfekt samlingspunkt for hele familien. Her kan man slappe af efter en lang dag, og samtidig være sammen i hyggelige omgivelser. Stuen byder også på masser af naturligt lys, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Fra stuen er der adgang til gårdhaven, hvor man kan nyde solrige dage eller hyggelige grillmiddage med venner og familie. 

Boligen rummer endvidere 3 gode børneværelser samt et stort soveværelser, hertil er der 2 badeværelser og et bryggers med egen indgang samt et stort depotrum. 


Møllegade 74A er en perfekt villa til en børnefamilie, som ønsker at bo centralt i Sønderborg. Med dens 4 værelser, store køkken og rummelige stue, er der masser af plads til såvel sociale aktiviteter som privatliv. 

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!
6Antal rum
2015Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.897 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,776 / 7.767 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575