Midtbyvej 4, Nr. Bork, 6893 Hemmet

130 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Løbende vedligeholdt villa i Nr. Bork


Kun 3 km til Bork Havn og 6 km til Nørre Nebel.

På Midtbyvej 4 i Nr. Bork, får du rigtig meget hus til pengene, som samtidig er løbende vedligeholdt siden 2016. Her er der bl.a. blevet efterisoleret på loftet, i hulmur og i etageadskillelsen. Der er i størstedelen af huset indsat nye døre og vinduer i plast. Ydermere er der installeret nyt oliefyr i 2022, samt ny elinstallation i garagen. 
Derudover byder på både god kælder, rummelig 1.sal, et åbent stueplan, samt gode udhuse. I stueplan har du en stor vinkelstue, hvor spisestuen er med udsigt udover haven, samt de åbner marker i baggrunden. I forbindelse ligger køkkenet som er med masser af plads, og med mulighed for at have et lille spisebord til morgenmaden. Der er flere udgange til den lukkede sydvendte terrasse og have, hvor solen kan nydes hele dagen.
I kælderen som er 75 m2 bliver du mødt af et stort disp. rum, samt et stort hobbyrum, som kan udnyttes efter eget behov, et lille toilet og endnu et disp. rum. Her er der altså masser af plads, og rig mulighed for at udnytte rummene, som man ønsker.

Huset indeholder:
Entre/fordelingsgang med opgang til 1.sal og trappe ned til kælderen.
Køkkenafdeling med køleskab, emhætte, komfur og opvaskemaskine. I forbindelse ligger;
Vinkelstue med spiseafdeling og udgang til dejlig udestue(ej. reg. i BBR).
Badeværelse med klinker på gulv og væg, samt bruseniche og gulvvarme. 
1.sal med repos, soveværelse og 2 gode værelser.
Kælder med vaskerum, 2 disp. rum og toilet.
Stor garage/udhus.
Udhus.

Der kan forventes tilladelse til anvendelse af boligen som flexbolig.

Midtbyvej 4 i Nr. Bork ligger samtidig kun 3 km fra Bork Havn, som er et hyggeligt og moderne fiskerleje i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord.
Bork Havn ligger midt mellem Danmarks største strandsø og Danmarks mest fascinerende fuglereservat. Feriebyen har mange forretninger og spisesteder, samlet i handelsgaden Bryggen, samt en stor lystbådehavn, der samtidig fungerer som en fiskerihavn. Det er muligt at købe frisk fisk på kajen hver dag. Der er dejlig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis - forholdene er helt ideelle for windsurfing her og der findes såvel surfcenter som surfskole. 
4Antal rum
1935Byggeår
653 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

980 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,534 / 2.820 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622