Mejerivej 25, Rørholt, 9330 Dronninglund

222 m2 villa

Kontant 798.000 kr.

Skøn, historisk og charmerende bolig med solceller.


Tidligere mejeri, som nu er bygget om til en skøn og rummelig bolig med gode udbygninger.

Leder du efter et hjem med masser af plads og god mulighed for at skabe rum til aktiviteter og hobbys med familien? Så er Mejerivej 25 i Rørholt lige noget for dig, samt har du en enestående mulighed for at eje en del af lokalhistorien.

Ejendommen strækker sig over to etager og tilbyder hele 4 alsidige værelser, der nemt kan tilpasses til dine behov – om det er som soveværelser, hjemmekontorer eller kreative rum. Et stort og alsidigt multirum giver mulighed for mange anvendelser – det kan fungere som fest lokale, et hjemme fitness eller et samlingssted for familiens kreative aktiviteter. De velfungerende disponible rum tilføjer karakter og funktionalitet til boligen og giver gode muligheder til opbevaring og organisering. 
Køkkenet er en sand oase for madentusiaster med rigelig opbevaringsplads og masser af plads til kreativ madlavning. Et rummeligt bryggers giver smarte opbevaringsløsninger til alle dine daglige fornødenheder. Denne bolig breder sig på hele 222 m2, så du har god mulighed for at holde gode fester, konfirmationer eller bare byde dine nærmeste på en skøn aften i gode og trygge omgivelser. 

Med til denne ejendom får du også flere, gode udebygninger med som giver dig masser af muligheder.
Du får et fyrrum på 160 m2 med et fastbrændsels fyr som supplement til varmepumpen fra 2013. hvor du har virkelig god plads til opbevaring af brændsel. I denne bygning får du også et loft rum, med masser af plads til opbevaring, samt et disponibelt rum. Du får også en dobbelt garage på 85 m2 med automatisk port. derudover får du også et rummeligt værksted og lagerbygning, hvor du har god plads til at være kreativ, gør det selv projekter, masser af plads til opbevaring af både stort og småt - i udbygningerne medfølger også en smøregram til dig som gerne vil have bilen eller projektet i højderne, bygningen udgør 520 m2. Træd ud i den store, afskærmede have, der indbyder til ro og afslapning – perfekt til havearbejde og udendørs fornøjelser. Med en grund på hele 2.734 m2 er der masser af plads til at realisere dine ideer og skabe unikke udendørs rum. Til ejendommen medfølger der ligeledes også solceller, som til dagligt minimere forbrugsudgifterne og bidrager til den grønnere omstilling. 
Denne ejendom er en sjælden mulighed for at eje en bid af lokalhistorien samtidig med, at du kan forme den til at passe til din moderne livsstil. Uanset om du bliver draget af historiens vingesus, de rummelige interiører eller den fredelige have, så er Mejerivej 25 klar til at byde dig velkommen.
Bestil allerede i dag en fremvisning på tlf. 96383800 eller på mail dronninglund@home.dk.
6Antal rum
1982Ombygget
2Antal toiletter
2734 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.519 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,724 / 3.723 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800