Mejerivej 20A, 8300 Odder

152 m2 villa

Kontant 3.198.000 kr.

Charmerende gennemført villa på en idyllisk beliggenhed


ODDER BY

home Odder har fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske villa, beliggende på en gammel charmerende handelsgade. 

Ikke nok med at boligen er fantastisk, så er beliggenheden ligeså fantastisk. Villaen er tæt beliggende på grønne områder, skoler samt børnehaver. Ydermere er boligen nærtliggende Spektrum, hvor diverse fritidsaktiviteter afholdes og finder sted. Med en central beliggenhed får du også let adgang til letbanen, dagligvarebutikker og shopping, samt alt det Odder by byder på. Ydermere er der en indkørsel med plads til to biler. 

Træd ind i denne charmerende villa, hvor en smuk trappeopgang i den imponerende entré byder dig velkommen. En entré som bærer præg af husets originale fritlæggende bjælker. En af villaens goder er, at der er højt til loftet. Denne bolig har alt, hvad hjertet begærer og byder på tre værelser, samt to badeværelser med gulvvarme. 
Hjertet af hjemmet er det åbne stue- og køkkenområde med fritlæggende bjælker, der tilfører karakter og charme til rummet, hertil en brændeovn der tilføjer hygge og varme til disse rum. Ydermere har boligen store vinduespartier der bringer naturen ind i dit daglige liv, og fra køkkenet er der direkte udgang til den rummelige terrasse. Dette er det perfekte sted at nyde morgenkaffen eller samle familie og venner til hyggelige aftener.
På villaens førstesal finder du et fantastisk soveværelse, der er en drøm med eget badeværelse og en skabsvæg til opbevaring. Soveværelset har fantastiske vinduespartier med en betagende udsigt til haven, der giver en følelse af at vågne op midt i naturen. Ydermere på førstesalen finder du to værelser, hvoraf det ene har en hems, der giver ekstra plads til sengeplads, leg eller opbevaring. En fordelingsgang med god opbevaringsplads gør det let at holde orden i hjemmet.
Villaen er præget af charmerende detaljer, der giver en varm og indbydende atmosfære. En stor terrasse giver plads til udendørs aktiviteter, og den smukke idylliske have er en oase af ro og skønhed. Der er endda et skur og værksted til de kreative sjæle. Haven byder på en frodig oase med frugttræer og den smukke Odder Å, der løber langs baghaven. Dette er det ideelle sted for naturelskere og dem, der søger en tilbagetrukket, fredfyldt tilværelse.

Kontakt os for en fremvisning, vi glæder os til at høre fra dig!
4Antal rum
1985Ombygget
2Antal toiletter
715 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.998 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,429 / 14.728 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22