Marcus Alle 14, 6000 Kolding

270 m2 villa

Kontant 8.845.000 kr.

Gennemrenoveret smuk muremestervilla fyldt med hverdagluksus


I det eftertragtede Ålykkekvarter.

I et af Koldings mest eftertragtede villakvarterer ligger denne imponerende smukke, klassiske 20`er  villa på 270 m² bolig opført 1925. Boligen er smuk gennem renoveret med dyb respekt for den oprindelige byggestil. Hvor smukke originale detaljer nænsomt og med respekt for villaens historie smelter sammen med moderniseret komfort. Villaen er utrolig lys og venlig og har naturen lige rundt om hjørnet, ved Kolding Å og Plovfuren m.m. Villaen har et utrolig smukt udtryk, og et væld af klassiske og charmerende detaljer som præsenterer stedet sig som en eksklusiv bolig, der med sine moderne faciliteter og raffinerede kom­fort ­løs­nin­ger passer perfekt til børnefamilien.
Udover den unikke og eksklusive villa får du også en unik beliggenhed her. I området har du både børnehave, Ålykkeskolen, stadion, med masser af grønt omkring boligen og samtidig får du her også en bynær beliggenhed, der udmærker sig ved at have gåafstand til det meste bl.a. gågaden Slotssøen, Slotssøbadet, Koldinghus, legeparken og byens butikker og restauranter m.m. 

Indretning i stueetagen: Flot indgangsparti med klinkegulv, foyer/hall med klinkegulv og smuk trappe til  underetagen og overetagen, gang, flot gæstetoilet med smagsfuldt interiør, skøn opholdsstue med biopejs samt utrolig smukt og smagsfuldt køkken med hel utrolig meget bord og opbevaringsplads i  luksuriøse stil. 

Indretning i overetagen: Gang, mellemgang, 2 skønne store værelser, smukt stort soveværelse med direkte adgang til walk inn, smukt stort badeværelse med dobbelt bruseniche, væghængt toilet, badekar og smuk håndvask med skabs arrangement m.m.   

Indretning i underetagen: Gang med klinkegulv med udgang, indbyggede skabe m.m. vaskerum med mange skabe og stik til vaskemaskine m.m. gang og lækkert stort badeværelse med smuk håndvask med skabs arrangement, vægtoilet, her er endvidere et flot vin rum. 

Her er en smuk anlagt have med skøn stor terrasse med masser af plads til loungemøbler og med et stort dejligt udendørskøkken og som prikken over i´et  får du også et skønt orangeri med i handlen m.m.       
En perle i en af byens allerbedste kvarterer.
7Antal rum
2019Ombygget
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.890 kr.

Udbetaling

445.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,554 / 40.267 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311