Marbækparken 14, Hjerting, 6710 Esbjerg V

195 m2 villa

Kontant 5.498.000 kr.

KVALITETSVILLA MED FOKUS PÅ ENERGIOPTIMERING


TREDOBBELT GARAGE PÅ 94 m2 TIL DEN KRÆSNE KØBER

home Esbjerg tilbyder nu denne fantastisk flotte og spændende 1-plans villa beliggende i børnerigt nybyggerområde i attraktive Hjerting. Her lever man meget tæt på den skønne natur med Marbæk skovplantage i “baghaven”, i gå- og cykelafstand til Hjerting strand. Området er fuld udbygget det betyder at alle haver, og hække er ved at få godt fat og lukker det hele lidt mere af. Det er typisk børnefamilier, som bor i området, og derfor er der altid en masse børn ude og lege. Samtidig er der gode stisystemer til skole, indkøb, sportsfaciliteter mv.

Huset der er opført i 2019 er hele 195 kvm bolig samt 94 kvm garage med plads til 3 biler. Huset er bygget med øje for energioptimering og flotte og gode løsninger. Der er naturligvis gulvvarme i hele huset.

Her kan bl.a nævnes:
Nilan Jordvarmeanlæg med indbygget ventilationssystem som opvarmer varmtvand med restvarme fra ventilation systemet.

Solaredge solceller med 24 kw inverter. Optimizer er monteret på den enkelte solceller. For at det er mere effektiv og mere sikkert, da anlægget bliver overvåget hele tiden, så ved fejl fx overgang og brand stopper optimizer med at sende strøm så anlægget er sikker for beboer, elektriker og brandfolk

Huset er selvforsynet selv med 2 elbiler. Der sælges strøm om dagen og købes om natten.

Huset indeholder: Separat forældre og børneafdeling. Forældreafdeling med stort walk-in og eget virkelig lækkert badeværelse. Børneafdeling med 3 rigtig gode børneværelser samt flot og moderne badeværelse. I badeværelserne er der valgt flotte italienske marmorfliser.
Husets hjerterum er det store køkken/alrum i lækre materialer og med mange fede detaljer og højt til loftet. I åben forbindelse fra køkken/alrum får du indretningsvenlig stue med fantastisk godt lysindfald.

Fantastisk garage på 94 kvm med plads til 3 biler men også mulighed for at holde fest mv. Der er i tilknytning til garagen desuden ekstra gæstetoilet.

Tilhørende nem have med god terrasse

Dette er et hus som absolut bare SKAL opleves! kontakt home Esbjerg på 75137011 for en fremvisning

5Antal rum
2019Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.589 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,531 / 25.066 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kris Due
home Esbjerg

Ejendomsmægler, MDE

kdue@home.dk

75137011

75137011